Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовићу у недељу истиче уговор са Радничким: Занимају ме само Раднички и Ниш

Кад се све сабере и одузме, помножи и подели, после реванш сусрета полуфинала Купа Србије на Чаиру лако се може закључити да је Раднички, уз изузетне резултате и игре у шампионату Супер лиге и у најмасовнијем такмичењу у Србији доста постигао
ФОТО: Бета

Нишки фудбалери, од првог до последњег, без обзира што нису успели да се домогну финалног меча и борбе за пехар, доказали су да су по квалитету и у купу међу најбољим у земљи и да су били у кругу четири најбоља клуба.

Поред Црвене звезде, Партизана, Младости и Раднички играо у завршници, а шансу, овенио је шеф стручног штаба Ненад Лалатовић да заигра у финалу, пропустио је у Београду.

На том мечу, у Хумској, нисмо били надиграни, а поражени смо. Примили смо гол на истеку пола сата игре и то после наше неопрезности и једине прилике Партизана на том мечу. Нажалост, шансе у Београду нисмо имали много, а оне ретке нисмо знали да искористимо. И, ето, тај гол примљен на првом мечу одлучио је финалисту – рекао је Лалатовић.

Део коментара у среду увече изазвао је дилему да ли се то успешни тренер припрема за одлазак из Радничког.

Уговор са Радничким истиче ми сутра. Водићу екипу против Младости у последњем мечу првенства. Након тога, видећемо. Имам неколико понуда из иностранства, али размишљам и о Радничком, као што сам то чинио свих ових скоро годину дана. О тим понудама не могу да се изјасним и ако будем неку прихватио то значи да ћу отићи привремено из српског фудбала. Од домаћих клубова занима ме само Раднички, од градова у којим би у Србији радио занима ме само Ниш. А све то значи да, ако одем, то ће бити иностранство, али једино под условом да се не договорим са људима из Радничког, са првим човеком Ивицом Тончевим, са онима са којима сам имао одличну и, мора се признати, плодну сарадњу – рекао је Ненад Лалатовић.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

hedonist
U Nišu je Lalatović car,svi ga obožavaju. Uz par adekvatnih pojačanja koja bi pojačala rotaciju biće Radnički još bolji i stabilniji nego ove sezone koja je za sada neprikosnovena. Još jednu sezonu može da ostane na "Čairu" a posle u nekom inostranom klubu da zabetonira egzistenciju, koju je zaslužio.
Real-no
Razumeli smo se. Uprkos svemu napred Radnički.
Istinski Meraklija
Radnički treba da vode Nišlije!
Прикажи још одговора
acadelija
kao velikom Zvezdasu mi je krivo sto nisi sa nama u finalu kupa, ali Boze zdravlja, bice prilike... mada ko zna, mozda nas preuzmes sad na leto ako Miloje ode...cekamo te Lalate
Tranzicija
I tako. Izmedju ljubavi i mrznje tanka je nit. Rodila se obostrana ljubav izmedju Lalata i nislija. Lalate ostani!
Nislija
To je rekao za svaki klub u kome je bio i u tom roku otisao :D
Knego
Mora mu se priznati da nije loš trener ali je nepristojan. Non-stop skače pored aut linije i komentariše svaku sudijinu odluku. Možete zamisliti kako bi on reagovao da mu nisu dosuđena dva čista penala ili da protivniku nisu isključena dva igrača, dva žuta i direktan crveni.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.