Почетна / Фудбал / Супер лига

Раднички напуштају Дринчић и Грбић, Ристић већ отишао из клуба

Ову информацију потврдио нам је, без посебних узбуђења, спортски директор Реала са Нишаве, Марко Јовановић
ФОТО: М. Ивановић

Из нишког Радничког ће, после успешне сезоне, многих рекорда у домаћем шампионату и играња у полуфиналу купа, овог лета отићи један број фудбалера, који су били стандардни првотимци клуба са Чаира.

Одмах после сусрета последњег кола Супер лиге, стручни штаб и фудбалери отишли су на одмор који ће, познато је, много краће трајати него код других клубова из разлога што ћемо припреме за сезону почети раније због обавеза у квалификацијама за Лигу Европе. Из тог разлога и нема неких посебних догађаја у клубу – рекао је спортски директор Марко Јовановић.

Спортски директор клуба са Чаира спремно је одговорио на наше питање да ли се зна каква се кадровска решења очекују до почетка припрема:

Одавно су поједини фудбалери најавили одлазак из Радничког, неки од њих о томе одлучују ових дана, и то није никаква тајна. Уговори са клубом истичу Николи Дринчићу, Петру Грбићу, Александру Тодоровском, голману Боривоју Ристићу, Дамиру Којашевићу, капитену Александру Јовановићу и Саши Стојановићу. Којашевић је отишао са Чаира још пре неколико недеља, јер није био у ужем кругу кандидата за првенствене и куп утакмице са Партизаном. Дефинитивно су нам рекли да неће остати ни Ристић, има намеру да настави каријеру са породицом у Грчкој, као Дринчић и Грбић, уз Панкова, Ранђеловића и још неколицину, наши најбољи првотимци у претходној сезони.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pici
Ako je otisao Drincic ide vam i Lalatovic sigurno,borba za plej-of dogodine.
Tranzicija
Lalatovic nije dosao u paketu sa Drincicem, tako da ne znam zasto bi napustio klub?! Treba zadrzati ove mladje igrace i njima graditi buducnost kluba. Hvala za sve Risticu, a pogotovu Dincicu, odavno Nis nije imao takvog profesionalca...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.