Почетна / Фудбал / Супер лига

Напредак реконструише стадион, вредност радова 700.000 евра

Иза Напретка је релативно успешна сезона. Трећу годину узастопно је у плеј-офу, али не користи шансу да изађе на међународну сцену

Да ли су, ових дана актуелни радови, пре свега генерална реконструкција терена, који је био у лошем стању, најава да би евро планови коначно могли и да се реализују, остаје да се види. Сређивање једног од најлепших стадиона у сваком случају је за похвалу.

Радове смо поверили грчкој фирми која има неопходне референце. До половине јуна посао би требало да буде завршен, а добићемо потпуно терен са комплетно урађеном дренажом – истиче директор крушевачког суперлигаша Владимир Арсић.

Реконструкција терена, а травната подлога би требало да буде идентична оној на стадиону „Рајко Митић”, је прва фаза радова у храму под Багдалом.

До краја године уследиће „освежавање” трибина, замена столица. Биће уређен тунел и рестриктивни простор, сређене ВИП и новинарске ложе. Укупна вредност радова је 700 хиљада евра. Имамо подршку локалне самоуправе, финансијски ће помоћи и ФСС, али највећи део ове инвестиције је из сопствених средстава – закључио је директор Напретка Владимир Арсић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sz
Mogli biste i tribine da pokrijete
Juznoprugas
Zae nije bolje uloziti u prvi tim tolike pare i dovesti 2-3 respektibilna stranca ili nekog naseg asa.Nego napuniti dzepove Grckih lihvara?Cemu sredjivanje stadiona kada ozbiljnog prvog tima nema ni na papiru?Drugo uvek pred kraj prvenstva se guraju drugi klubovi i sudije uvek ponizavaju Napredak.Napredak mora da ulozi napokon u prvi tim da bi bio postovan i cenjen!
Čarapan
Prijatelju, sve si realno rekao, samo da znaš da se ovakav teren i pravi zbog prvog tima, koji će biti jači nego ikad! Sportski pozdrav!
Carapan
Prijatelju, ko je lud da ulaze u tim, a da unapred zna da ce ga minirati sa svih strana, protivnicima priznavati fantomske golove, svirati penale protiv tebe na 20 m od gola, golove iz ofsajda u 105 minutu utakmice i da ne nabrakjam dalje. Sta god vi mislili o Miskovicu, Napredak igra njpostenije i najcistiji je klub u ovom glibu zvanom Super liga Srbije! Ali polako, nicija nije gorela do zore!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.