Почетна / Фудбал / Супер лига

"Лекс специјалис": Одлуком Одбора за хитна питања укинута подела бодова!

Одбoр зa хитнa питaњa Фудбaлскoг сaвезa Србије oдржao је седницу у Беoгрaду нa кoјoј је дoнетo некoликo oдлукa
ФОТО: В. Марковић

Одбoр зa хитнa питaњa Фудбaлскoг сaвезa Србије између осталог донео је одлуку да у наредној сезони, која почиње 20. јула, неће више бити поделе бодова после Прелиминарне фазе такмичења (после 30. кола).

Ипак, на снази ће остати подела Супер лиге после Прелиминарне фазе на плеј-оф и плеј-аут, у којима ће бити играно додатних седам кола.

Прошле године уведен бараж за једно место у елити је дуплиран. За суперлигашки статус бориће се 13. и 14. члан друштва најбољих против трећепласираног и четвртопласираног тима из Прве лиге. Играће се по две утакмице и важиће правило куп система. 

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nemanja
Obe ove sezone mi je kao zvezdašu teško pala podela, ali je donela dosta toga zanimljivog, pa je sam finiš ove sezone bio baš za gledanje, posebno playout. Podela lige bez podele bodova i nema baš puno smisla.
9908
Mislim da je Terzicu bolja varijanta da se ne igra ni jedna utakmica al da c.zvezda bude prva
Darko
Glupost! Podela bodova je odlična za promociju fudbala.
@Darko
U svim dr sportovima se igra playoff u kome se krece od nule, ne znam sta je toliki problem podela bodova na pola u fudbalu. Ako bas i hoce tao onda bolje da se deli liga vec posle prvog kruga i onda 2 kruga da se igraju po 7 utakmica. Uz privh 15 to je 29, sasvim dovoljno. A mogu i 18 ili 20 da ukljuce u prvi krug.
v1ad
Odlicne stvari za promociju fudbala su bezbednost na stadionu, malo bolje navike da se navija za klub iz tvog grada a ne uvek za Zvezdu i Partizan, regularnost i naravno dobar fudbal. U ovom trenutku mi ni jedno od toga nemamo. Podel bodova je glupost.
čoki
Erž,ljubimici neodgovara,a fss=cz+vođa !
До следеће промене ничега
Никако да се укине комунизам.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.