Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић није више тренер Радничког: Мислим да је време да се стави тачка

Лалатовић је истакаo да је његов тим у претходној сезони извукао максимум и исписао историју Радничког
ФОТО: Н. Неговановић

Први човек Радничког из Ниша Ивица Тончев и тренер Ненад Лалатовић договорили су се данас да споразумно раскину уговор о сарадњи, саопштио је тај фудбалски клуб.

Сарадња је прекинута, како се наводи, због жеље Лалатовића да се у наредном периоду више посвети својој породици.

- Желео бих да захвалим свима у клубу на предивних годину дана. У тандему са Ивицом Тончевом сам остварио историјске резултате за овај клуб и то ће остати записано заувек - рекао је Лалатовић.

Лалатовић је истака да је његов тим у претходној сезони извукао максимум и исписао историју Радничког.

- Мислим да је време да се стави тачка, јер смо направили нешто што тешко може да се понови. Мало сам испражњен од свега, иза мене је напорна година и потребан ми је предах - рекао је Лалатовић.

Он је навео да је разговарао с првим човеком Радничког Ивицом Тончевом и да су дошли до заједничког закључка да је ово најбоље за клуб.

- Морам да наставим даље и видећу шта ћу и где ћу радити у наредном периоду. На ову одлуку је утицало и то што сам 365 дана био одвојен од моје деце, пуно ми недостаје време које проводим са њима, тако да ако будем радио следеће сезоне то ће бити или у Београду или у неком граду који на неких 80 до 100 километара од главног града, јер бих на тај начин могао да сваки дан будем са децом - рекао је Лалатовић. - Још једном желим да захвалим свима у Радничком и у Нишу. И Ивици Тончеву, са којим бих желео поново да сарађујем у будућности и директору клуба Дејану Пропадалу и спортском директору Марку Јовановићу и грачима, а посебно навијачима Радничког и свим љубитељима фудбала у Нишу који су ме сјајно прихватили од првог дана.

Раднички је захвалио досадашњем шефу стручног штаба „на преданом и професионалном раду и изузетним оствареним резултатима у домаћем првенству” и пожелео му срећу и успех у наставку тренерске каријере.

Како се додаје, о именовању новог тренера јавност ће бити ускоро обавештена, након разматрања кандидата на седници Управног одбора.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
Ccc... koja komedija. Obraz djon. I kod ovog komedijasa i kod onog drugog koji je prije par dana pricao nesto sasvim drugo, pa onda rasproda cijeli tim kao da ce da se takmici u srpskoj ligi Istok, a ne u kvalifikacijama za LE. Ne treba vama Evropa, a ovom Lalatu ko jos vjeruje, e to je stvarno b... na kvadrat.
Bcs Šabac
On je trener za Drejzerovu.
Knego
Ovo znači FK Vojvodina Novi Sad: "у Београду или у неком граду који на неких 80 до 100 километара од главног града,".
To znači da
Ne znaš geografiju.
Sz
Slabo se pojacao radnicki pa napusta kormilo
Tranzocija
Nigde ne navodi da je pre 15-ak dana potpisao novi ugovor sa Radnickim!? Porodicu je i ranije navodio kao razlog, medjutim sada je u pitanju veca lova i neadekvatna pojacanja Radnickog tj.zamene za Drincica, Grbica, Randjelovica i Pankova. Neiskren si Lalate ali ipak hvala ti za sve i puno srece u daljem radu...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.