Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић шеф Војводине и званично, стигао и Бојић из Младости

Доскорашњи адут лучанске Младости који је са Лалатовићем сарађивао у Чукаричком, одрадио је вежбе и пре доласка шефа струке у базу тима
ФОТО: М. Гавриловић

Ненад Лалатовић од вечерас је и званично шеф стручног штаба Војводине. Нешто пре 20 часова повратник на клупу Новосађана појавио се у хотелу „Палисад” на Златибору где тим са „Карађорђа” тренира већ недељу дана. Лалатовић ће сутра да води први тренинг.

Уз новог тренера Лале су јаче и за Петра Бојића. Доскорашњи адут лучанске Младости који је са Лалатовићем сарађивао у Чукаричком, одрадио је вежбе и пре доласка шефа струке у базу тима. 

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zozon
Jedan od uslova dolaska Lale je potpis Ousmana Maronga. Hoce ga i ultra kop iz Graficara.
nema dileme
Onda ode on u ultrakop...
Danilo
Lalatovic zahteva od Lazetica potpis Ousman Marong iz Trajala.
чика пера
Војводина је један од ретких клубова која свој сајт ажурира једном месечно. Требало - не требало.
trecepozivac
Hvala Lale za sve!
007
A ko ke zvucno ime ili bomba lazeticu posto je bojic desno krilo koje si naveo uz chalfa a iako je dobar igrac on svakako nije zvucno pojacanje onda je to chalf neki al bar reci kako si reko da novine vise pisu o vojvodini da li je stranac ili nas . Cfor je taj top igrac koji nam treba jer ovi navalni svi zajedno u sezoni nisu dali vise od 10 golova napadaci malo jaci osim ezea koji je bio il uvredjen il povredjen pa ni delic onog sto zna nije pokazap. Abua zovite slobodan je a ko hoce da igra jel se sad obezbedio da moze da otvori hotel na obali atlantika u kamerunu ili hostel na azurnoj obali a moze ipored stranda u novome sadu
zdera
ne dolazi maring! stampar
Pera
Marong iz Krusevca.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.