Почетна / Фудбал / Супер лига

Кањас и Томане стижу у Београд, Жандер близу

Шпанац и Португалац долазе у Србију на прегледе и потпис уговора, а затим их чека прикључивање екипи у Аустрији
ФОТО: ЕПА/ Татијана Зенкович

Нема дилема да ће Шпанац Кањас и Португалац Томане бити фудбалери Црвене звезде, а ближе се и тренутак озваничења. Везиста и нападач најкасније до сутра биће у Београду на лекарским прегледима и потпису уговора, а први би у Србију требало да допутује досадашњи играч ПАОК-а.

Јуче  је и грчка “Газета” известила да ће Кањас данас да се прикључи Црвеној звезди, али пре него што дође до нових саиграча у Аустрију мора да у Београду обави формалности и добије медицинску дозволу. Између Шпанца и српског клуба све је договорено, слободан је у избору нове средине јер му је истекао уговор са ПАОК-ом.

За Томанеа Црвена звезда ће платити обештећење од 800.000 евра, а оно што нервира све у српском шампиону је спорији рад администрације Тонделе. То је утицало на реализацију, али се очекује да најкасније до сутра замена за Павкова буде у главном граду Србије.

Кањас и Томане прикључиће се новим саиграчима у Аустрији, али ће практично пропустити комплетан припремни период и за њих ће тек почети прилагођавање на Црвену звезду и нову средину. До одласка екипе из Виндишгарстена требало би да одраде неколико кондиционих тренинга, а улазак у систем предвиђен је за дане рада у Београду.

Неће у Црвеној звезди журити око њих двојице, па је извесно да ће напад против Судуве предводити Боаћи, а у стартних 11 се уз Јованчића наћи Јовичић. Повољан жреб иде на руку стручном штабу да темељно приступи уклапању новајлија и не повуче ниједан брзоплет потез,

Све је ближе Црвеној звезди леви бек из Бразила Жандер Сантана. Стручни штаб га жели и трају активности руководства око дефинисања услова куповине играча од Пафоса, са којим има уговор до јуна 2020. године. Обештећење неће бити велико и кипарски клуб ће испоштовати жељу играча да иде у амбициознију средину.

Стављена је тачка на причу око Црвене звезде и Карима Хафеза. Египћанин је јуче потписао останак у Касимпаси, јер је турски клуб постигао договор са Вади Деглом за обештећење око позајмице.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Može!
Goga
Sve su to vrhunski igrači..pogotovo ovaj iz Tondele..neće klub da ga pusti tako lako..nije ni čudo što smo na samom dnu.
Pouzdani izvor
Fudbal nije vaterpolo! Tim u fudbalu za kvalifikacije se ne može napraviti na 10-tak dana pred počeak takmičenja, nego je trebao da se formira u januaru, posle kraha koji smo doživeli u LŠ! Tada su iz tima trebali biti odstranjeni oni igrači koji su niskim kvalitetom svojih igara dokazali da nisu igrači za Evropu i koji su uz “trenera godine” bili glavni krivci za taj debakl! U januaru se trebalo zahvaliti: Stojkoviću, Saviću, Jovičiću, Čaušiću, Benu, Ebesiliu i Boaćiju! To nije tada urađeno, nego su većini od tih igrača ponuđeni novi ugovori, zbog “zasluga” u lošim utakmicama a na proleće su bili nosioci igre Zvezde, u SLS i kupu! I sada u Austriji su svi ti nedorasli igrači za Evropu na pripremama Zvezde i sa njima istima Milojević namerava da napadne kvalifikacije! Kada ispadnemo iz kvalifikacija onda će se neki naći u čudu i pitati se zašto smo ispali?! Ispašćemo zato što nas vode fudbalski amateri, koji su politički podobni!
Milos
Potpisujem,
Miki
Ni do LE.
Levi bek
NATANAEL iz Ludogoreca je slobodan igrač Mlađi je od Jandera, a mnogo iskusniji

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.