Почетна / Фудбал / Супер лига

ОДРЕЂЕНЕ СУДИЈЕ - Елита без Брдара, Васић се самовољно „пензионисао”

Одбор за хитна питања ФСС напокон обелоданио списак арбитара за наредну сзону
ФОТО: М. Рашић

Напокон! Одбор за хитна питања ФСС обелоданио је пет дана пред почетак семинара списак арбитара Супер лиге за наредну сезону. Како се и очекивало, на листама није било већих промена.

У односу на прошло пролеће, на најбољим утакмицама, неће бити Илије Брдара и Александра Васића. Први је, наводно, пао на утакмици плеј-аута ОФК Бачка - Рад (1:2), други се самовољно „пензионисао”. Званично, нови на листи су Ђорђе Максимовић и Немања Гајдобрански, иако су већ раније осетили барут најјачих утакмица.

Занимљиво, Далибор Ђурђевић, иако рођен 1973, предводиће махаче и у наредној сезони. Списак је „краћи” за Дејана Петровића, Владимира Јовановића, Срђана Милутиновића и Јована Грујића.

Наводно, одласци Јовановића и Минића су и очекивани, због личних карата, док су Грујић и Петровић платили цехове грешака на бараж и првенственом мечу…

Главне судије: Срђaн Јoвaнoвић, Нoвaк Симoвић, Дaнилo Грујић, Бoјaн Никoлић, Милoш Ђoрђић, Петaр Пипер, Мoмчилo Мaркoвић, Игoр Стoјилкoвић, Милaн Илић, Зoрaн Ширoки, Нoвицa Aнђелoвски, Дрaгaн Чoлoвић, Лaзaр Лукић, Лaзaр Трипкoвић, Ненaд Минaкoвић, Aлексaндaр Живкoвић, Јoвaн Шегрт, Милoш Милaнoвић, Ђoрђе Мaксимoвић, Немaњa Гaјдoбрaнски.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kinez
Bojan Nikolic... ne moze da ga skloni ni bager... poslusan...
sone
Za Bojana Nikolica i bager je malo,njega samo kranom moze da sklone
Mrak(ic)
A od kuma...
Marlon
Da imaju imalo obraza ,sudili bi pošteno.....ovako,čosto sumnjam,pola od njih su samo izvršioci ....
Dendara
Opet Piper na listi, pa kako ga nije sramota samog sebe vise .... a posebno onih koji ga guraju !!!
Misko
Trebalo bi ti da sudis ali odbojku...poz za sve nase sudije najbolje su
sve po starom
Boga mi, dobru ekipu napravili rupasi...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.