Почетна / Фудбал / Супер лига

Двоструки стрелац Матић хвали капитена: Дринчић ногом, као други руком

Човек је феномен, његови прекиди су пола гола, господски се понаша, вођа на терену, по свему пример за углед – „сипа” похвале јунак у тријумфу у Бачкој Паланци
ФОТО: Ј. Грлић

Испод прве првенствене победе Војводине против Мачве (3:1) стоји потпис двоструког стрелца Бојана Матића.

У четири провере на припремама у Словенији само једном је био прецизан, а на првенственом старту у Бачкој Паланци двоструко више. Има право Бојан Матић да ликује због свог учинка на старту сезоне:

Заборавимо шта је било на припремама. Мени је важно да сам добар кад се рачуна, кад моји голови доносе бодове.

Како вам је против Мачве успело да два пута будете прецизни?

Код водећег гола Дринчић ме је из корнера буквално погодио у главу. Готово да бих могао да кажем да је лопта више ударила мене него ја њу. За други гол заслуге делим са асистентом Езеом. Лопта је прошла кроз „петерац” и ја сам је дечекао на другој стативи.

Лако је погађати кад су саиграчи прецизни?

Баш тако. Рекао сам Дринчићу да ће ме он „продати” ове сезоне. Човек је феномен, његови прекиди су пола гола. А што је најлепше, господски се понаша, вођа је на терену, по свему пример за углед.

А каква је Војводина била у Бачкој Паланци у поређењу са претходном сезоном?

Снажна као колектив, агресивна, борбена и гладна победе. По мом мишљењу, стартном тријумфу највише је допринео врхунски колективни приступ. Права Војводина, ношена навијачком подршком са трибина. Свака част навијачима, били су сјајни, дугујемо им велику захвалност.

Пре почетка шампионата стално се потенцирао значај успешног старта?

Одреаговали смо како треба и испунили тај захтев. Сад је много тога лакше и лепше. Треба да наставимо у победничком ритму, а саиграчи нека ме и даље засипају употребљивим лоптама – сија од среће после победе над Мачвом центарфор новосадског супелигаша Бојан Матић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Da su pripreme prave i amaterizam bi bio dobar a ovo su igraci koji ce najvise vredeti u vojvodini za ulogu djurija oba nisam siguran oni su vec trebali da pistanu pravi igraci al mozda imaju italujanski gen pa im se to desi kad i toniju grosu ili sikilaciju sa 30 g nikad nije kasno
007
Veselinović je kapiten a Drinčić je pravi vodja na terenu uz mlade Zukića, Neškovića Topića kao i nigerijske antilope Ezea
Sigmund Freud
Amaterizam,nisi primetio kljucne igrace,Ali imas pravo da hvalis,koja je uloga Durisica i Djuricina?
007
Vojvodina mora uvek u Evropu a pošto su navijači probirljivi ko u svim velikim klubovima veoma je lepo što ih je bilo 3000 u Bčkoj Palanci duplo više nego na svakoj utakmici prošle 2 sezone u NS,Lepi dresovi na evro nivou uz odličan dizajn i kvalitet Kelme stare marke iz Španije čiji su vlasnici sad Kinezi . neko će reći što je to bitno ..e pa nek pitaju Vijalija kad je prelazio u Čelzi pre 20 g.Zbog dresova kakve imaju engleski klubovi rekao je tada.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.