Почетна / Фудбал / Супер лига

Гробари у Инђији: „Последња опомена за Звездине судије”

Утакмица Инђија – Партизан чак два пута је прекидана, оба пута због понашања навијача гостију
ФОТО: ФК Партизан

Прва пауза, у петом минуту, трајала је шездесет секунди, друга, у 50, чак седам минута! Гробари су том приликом развили и транспарент: „Последња опомена за Звездине судије”.

Коментари52
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ZV
Vasi najbolji treneri su Mirko Marjanovic i Boris Tadic
jo
Koja kontradiktornost grobara, čuj naše sudije, pa pitanje što ih nismo pobedili u derbiju? Pa ako su naše sudije i ja se pitam što u derbiju nije dosudjen penal za zvezdu ili onom malom pavlovicu pokazan crveni karton ili sto nam je ponisten cit gol Bena a zvezdine sudije!!! To je samo jos jaci pritisak na sudije od strane partizana!!!!
jo
o derbiju pricam
jo=jo
Pa, Pavlovic je dobio crveni. Ofsajd Bena nije prostojao, ali da si realan, onda bi rekao i da je Simic izneo loptu rukom iz 16m, pre centarsuta (ispred ociju istog pomocnog sudije)...Ali, ciganska posla...
Crno-beli Grga
E stvarno više smoriste sa 6 toletovih titula, lažete bre ko nato... prve 2 u tom nizu od 6 su osvojene za vreme Terzinog predsednikovanja, treću ste sami prodali kad ste bez ikakvog razloga pred kraj prvenstva smenili Pižona koji je držao prvo mesto na tabeli, a naredne 3 su samo plod opšteg raspada sistema u Zvezdi, kad niste imali ni toplu vodu u svlačionicama a šampon vam bila misaona imenica. Stvarno preterujete, nasedate na terzine spinove, kao i za onu titulu 2017. kad niste mogli ni Voždovac da pobedite regularno a kamoli i jedan derbi, ni gol nakon gol-auta vam nije pomogao. Svi smo svedoci kako ste osvojili poslednje 4 titule, još od one sa Stojanovićem uz ''Kokezino proleće'', pa preko Grofove uz preokret protiv ''rastrčale ofke'' i ove 2 u režiji ''lebdećeg duha'' s tandemom Milojević-Mrakić. Ajde paljba.
gropn II
utisak izuzetno ruzan, ma kako los bio Partizan NE ZASLUZUJE OVAKO LOSE NAVIJACE !
Partizanovac
Misli li ova uprava dovesti nekoliko pravih pojačanja? Gde su nam igrači poput Đurđevića, Leonarda, Evertona?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.