Почетна / Фудбал / Супер лига

Против Флоре није ишло, Раднички на „плус три” против Пролетера

Фудбалери Радничког из Ниша савладали су вечерас Пролетер из Новог Сада са 3:0 (2:0), у последњој утакмици првог кола Супер лиге Србије
ФОТО: Бета/С. Ђорђевић

Голове за екипу Сима Крунића постигли су Јапанац Ријота Нома у 11, Стефан Михајловић у 24. и Вељко Батровић у 77. минуту.

Актуелни вицешампион се на овај начин вратио на победнички колосек након болне елиминације од Флоре из Талина у квалификацијама за Лигу Европе.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

мераклија
Пошто смо испали из "Јевропе" сада идемо на титулу у Циркус српској лиги и пехар,ИВИЦЕ ТОНЧЕВА који ће нам он лично сам доделити на крају првенства.
AntiBlizanac
Auuu, koliko je Radnicki nabio komplekse navijacima Partizana, lelele.
Naravno
Nije išlo kad Flora ne daje Euro auto-golove! A ni sudija nije svirao dva penala!
Nista novo
Nije Toncev mogao da namesti utakmicu protiv FC Flore kao što to inace radi u Terzan super ligi pa su zato ispali u sezoni kupanja.Sad su se vratili na domaci teren i tu nema brige.
Tranzicija
Isto kao kada ste vi ispadali od Fljamurtarija, irskih konobara u prvom kolu, a u nasoj ligi ste "dominirali" u Toletovoj ligi. Ili to nije isto?! Kompleksi su cudo...
Udbaš
Za šta oni sad igraju, Tončev i ostali likovi. Za plasman u evropu ???!!! U TRA LA LA ligi, u kojoj Tončev igra fantastičan fudbal? Evo videliste, tri dana posle, velika igra VICE ŠAMPIONA ? Samo nebi s druge strane Flore i faune, i nije utakmica pod okriljem UEF -e, pa se prošetaše? Opet će u evropi proći NULA KOLA, sve dok Radnički budte zvezdin potrčko! Zato meraklije motke u šake, i Tončeva po guzi, i što dalje od Radničkog ! Kad to najurite i vratite dostojanstvo Realu sa nišave, onda ćete nešto i u uraditi,makar se nećete brukati, a najveća bruka je i biti nečiji potrčko.
Bubanj
Kad nam ti budeš dao pare za igrače, onda ćemo da napustimo Zvezdu. Ovako, jedina naša šansa zasada da budemo solidan tim jeste da se grebemo od onoga ko ima, a to je danas jedino Crvena Zvezda. Radnički potpisuje igrače za siću dok ne nađu bolji angažman, jer NEMA PARE. Šta će ti dva bolja primera: Haskić nije igrao jer je tražio angažman, a Grbić je otišao u Budućnost (moš misliti koje pare ima FK Budućnost i koji sportski plan). To je naša realnost... Kad budemo imali para, biće bolja muzika...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.