Почетна / Фудбал / Супер лига

Дегенек се вратио на позајмицу, Звезда има и право откупа!

Фудбалски репрезентативац Аустралије Милош Дегенек враћа се у Црвену звезду после само шест месеци, објавио је његов доскорашњи клуб Ал Хилал. Дегенек ће у Звезди играти на једногодишњој позајмици, са правом откупа уговора
ФОТО: ФК Црвена звезда

Он је у фебруару прешао у Саудијску Арабију у трансферу од 3,6 милиона евра, играо је стандардно у Ал Хилалу, али је доласком новог тренера Развана Луческуа морао да оде из Ријада.

Рођени Књинанин оставио је фантастичан утисак у првом мандату у Звезди и остаће упамћено да је са две асистенције за Мохамеда Ел Фардуа Бена у Салцбургу погурао екипу у Лигу шампиона.

Повратак Дегенека представља велико појачање за тим Владана Милојевића, пре свега у одбрани где је недостајао штопер након одласка Вујадина Савића у кипарски АПОЕЛ.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pančev
Welcome home...pst tri V 22 miliona evra što se zna... a što se nezna
los penzos 47
Aman,crno-bele zebrice,bavite se vi i dalje : Homerom i ...Trojancima!Ponedeljak je,a ja i dalje uživam u ever-grinu pod nazivom:"Mondey,mondey:!Lep pozdrav za sve mame i tate!
Smehotresna olimpijada
Još da zavale Gobeljića pogibeljića sa 1.5 mil. Pa da ga otkupimo dogodine da potamani boraniju iz Skandinavije!!!?
degenerik
znaci pada dug ispod 10 milki kad ga otkupe ?
Branko
Ne nego ce biti 22 miliona eura na 7 miliona zarade i 15 miliona eura rashoda.
Zuk
Boaci tri meseca Degenek tri meseca otisli kao za milione.Ko je lud da za dva tri meseca plati toliko.Rekao bih da je finansisijska gimnastika mafioze Terzica i Covica a uz strucnu pomoc Zdravka Mamica i Dzarovskog.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.