Почетна / Фудбал / Супер лига

Рапсодија Новосађана, Раднички преокренуо у Нишу уз два пенала

Очекиване победе фаворита у Новом саду и Нишу, Пипер свирао два једанаестерца Радничком после вођства Јавора
ФОТО: Бета/Драган Гојић

Војводина се не шали! Новосађани су забележили и трећи тријумф, те су се осамили на челу табеле Супер лиге Србије.

Нова жртва тима Ненада Лалатовића био је Рад, а победник је био познат већ после првог полувремена.

Управо толико било је потребно домаћину да постигне три гола, серију је отворио Матић у 22. минуту, минут касније погодио је Ђуричин, а у последњим тренуцима првог полувремена прецизан је био и Езе.

У наставку поново аплаузи Новосађана на стадиону „Карађорђе”, а посебно су били упућени младом Михаилу Нешковићу, који је у игру ушао у 74, а погађао је у 75. и 81. минуту!

Јавор је покушао да изненади Раднички у Нишу, али није успео. Ивањичани су повели у 17. минуту голом Севића, али је потом Пипер до краја првог полувремена досудио два једанаестерца екипи Сима Крунића.

Оба пута прецизан је био Стефан Михајловић, најпре у 27, потом и у 45. минуту. Од тог шока Јавор се није опоравио, те ће бодове морати да потражи на неком другом терену.

Семафор трећег кола Супер лиге Србије:
Инђија – Напредак 1:0 (Томић 53)
Раднички (Ниш) – Јавор 2:1 (Михајловић 27. једанаестерац, 45. једанаестерац – Севић 17)
Војводина – Рад 5:0 (Матић 22, Ђуричин 23, Езе 45, Нешковић 75, 81)
Недеља:
20,00: Чукарички – Радник
20,00: Партизан – Мачва
20,00: Спартак – ТСЦ
Петак:
Младост – Пролетер (НС) 1:1 (Павловић 52 – Чоловић 30. једанаестерац)
Одложено:
Вождовац – Црвена звезда
Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Грађевинар
Управа дугује озбиљно јавно извињење тренеру и навијачима за ову бламажу проузроковану шарлатанским вођењем клуба - улазак у првенство са распродајом играча са припрема и паралелним недовођењем икога релевантног за старт првенства. Докле више са аматаризмом?
grunf
Ne može jedino ako država stoji iza tih grupa. Ako režim daje logistiku i novac, štiti policija a svi mediji u glas svaki huliganski incident opisuju kao predivnu atmosferu. Kad neki mučeni klinac upali baklju u Kruševcu ili Zemunu odmah ga hapse i naplaćuju kazne i dobija zabranu od godinu dana,dok na zakonom zaštićenim mestima se upali tona pirotehnike i naravno to je predivna atmosfera. Režim organizuje poslove "vođama" navijača od kojih bar 70% ima policijsku značku, šta misliš zašto ? Zato što su mnogo opasni ? Jako dobro organizovani ? Zato što odrađuju prljave poslove za te iste političare i pandure i naravno kontrolišu napaljene kline - ovce za šišanje. Ti likovi više ni za ubistva nikom ne odgovaraju, jer su njihove usluge vrednije režimu i policiji od bilo čijeg života u ovoj nazovi državi.
mali Radojica
Koja uprava brate ??! Prepodobni velikomučeni direktor (ako je još uvek to) pokrao klub, odvalio ga od života, više tamo i ne dolazi a ovo što je tamo ostalo ne zna gde je levo. Klub virtuala. Ko će tu da dođe I da znaju nekog da dovedu, a ne znaju. Tu bre igra samo ko nema gde i ovi klinci mučenici što su pod ugovorom još od Stojića. Dok ne uspeju da pobegnu ko Lutovac
Прикажи још одговора
007
Vojvodina igra najlepsi fudbal ko nekad u 8. Za titulu treba nesto vise od nsjlepseg fudbala. Svi znamo sta. Mogul
Rio Bravo
Znam Braću Poper iz zonske lige,kad nisu priznavali golove i kad lopta udje u mrežu,a specijalnost su im izmišljeni penali,sudjenje po narudžbini...bruka i sramota i za sudijsku profesiju i za Čačak odakle su na zalost
Zubus72
Prvi penal za Radnički apsolutno nije postojao a drugi po meni opravdano dosuđen.Mislim da stvarno "to" ne treba Radničkom, klubu svetle tradicije ,jednom "Realu sa Nišave!Lep pozdrav svim pravim Meraklijama iz Novog Sada.
gravedigger
gde je ona glava iz radnickog da se oglasi sada, nisu oni zvezdina filijala nisu, hahaha!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.