Почетна / Фудбал / Супер лига

О њему се прича, Михајло Нешковић: Хвала Петру Бојићу

Меч с Радом остаће заувек у лепој успомени 19-годишњем нападачу Војводине Михајлу Нешковићу
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Не само што је против Рада Михајло Нешковић, у свом 25. мечу за први тим, коначно био стрелац у такмичарској утакмици, већ му је од 63. минута кад је ушао на терен при вођству 3:0, то успело два пута.

Коначно сам пробио лед. Велику захвалност дугујем саиграчу Петру Бојићу, који ми је оба пута идеално асистирао и тако ме просто приморао да будем стрелац.

Млади нападач са видном радошћу детаљно описује акције које је крунисао погоцима:

Први пут сам на десној страни прошао противничког играча и одиграо за Бојића. Он ми је вратио лопту тако да је мени само преостало да је ћушнем у мрежу. Другом мом голу, за коначних 5:0, претходио је Бојићев соло продор. Могао је да покуша да заврши све сам и нико не би могао ништа да му приговори.

На сопственом примеру уверио се колико је младом играчу лакше да се докаже када екипа игра добро као Војводина против Рада у суботу увече:

Ушао сам на терен растерећен, свестан да смо с три гола предности већ обезбедили победу, па је то растерећење у великој мери допринело да оправдам шансу коју сам добио од шефа Ненада Лалатовића. Раније је то било другачије. Улазио сам с клупе, без обзира на своје године, да нешто под обавезно допринесем. Није ми било лако да се носим с том врстом оптерећења и зато се често догађало да потонем са остатком већ посрнуле екипе.

Додаје да овако како игра Војводина потраје што дуже:

Иде нас... Одлично смо стартовали у овом првенству и сад је битно да тако наставимо. Нека се победе само нижу – прижељкује Михајло Нешковић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Pa zato ste vi ostali 00 nebitni za M a što se tiče stanja u klubu od 69. više znam neg i članovi uprave skupštine itd. zato i jesam 007 a onima koji misle da znaju nek počnu od onih koji su još od 90 počeli da uništavaju klub pa nek imaju hrabrosti kao ja 91 na skupštini da im kažu u facu da su svi redom dobili zadatak posle bljutavog jogurta da unište sve što ima prefiks Vojvodina
007
Vojvodinini mladi lavovi neskovic zukic topic su biseri poput duce sergeja mijata samo treba da ostanu u vojvodini bar dve godine osvoje trofeje udju bar u ligu evrope a onda ih za razliku od gore pomenutih koji su od nesposobnih za klub a sposobnih za sebe prodaju u bogate evro klubove za po 5 do 10 miliona evra
010
Ako ne znate onda nista...
Boban bobanovic
008 svaka cast to je sustina problema u vosi jer posle00 i 01 god nema vise klinaca svi u BGu AZASTO? 007 sto procita u novinama misli da je istina , kaze uVosi je a veze nema sta je problem ili se pravi blesav
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.