Почетна / Фудбал / Супер лига

ПЕНАЛ, ТВРДЕ КРУШЕВЉАНИ - Зец: Прво ме је саплео, сигурно, потом успео да помери лопту

Нисмо били лоши ни у наставку, бранили се јесмо, јер није Партизан екипа против које можеш да доминираш 90 минута – каже Зец
ФОТО: С. Симић

У финишу првог полувремена могли су Крушевљани и до трећег гола. Умакао је Ђуро Зец чуварима, а надомак гола, с леђа га је оборио Страхиња Павловић.

- Прво ме је саплео, сигурно, потом успео да помери лопту - „враћа филм“ Зец, па додаје. - Мислим да је то је пенал.

Имао је Зец још једну сјајну прилику, да ли је у питању умор и недостатак снаге, јер касније се прикључио припремама, или...

- Има свега по мало. Штета што одличну игру из првог полувремена нисмо крунисали још којим голом. Нисмо били лоши ни у наставку, бранили се јесмо, јер није Партизан екипа против које можеш да доминираш 90 минута. У сваком случају, ово и издање са премијере против Чукаричког су путоказ како треба да играмо убудуће - истиче Ђуро Зец.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan 1962
Za koga zeka navija??????
Madjionicar
Cak se i na ovoj slici vidi kad se stvarni kontakt izmedju igraca desava, a to je kad je lopta vec bila daleko od Zeca, ali dzaba se sa nasim ljudima raspravljati. Oni sto navijaju za Zvezdu ce uvijek reci i stati na stranu onog sto je protiv Partizana, pa nije vazno o cemu se radi. Imali smo mi prilike citati i absurdnije komentare i vece lazi od tog istog profila ljudi, pa cak i javna priznanja kako su svjesni da je Partizan ostecen (u odredjenim situacijama), ali im je drago sto je to tako. Ironicno, opet su mi nekako miliji ti koji ti bar u lice kazu, "znamo da je bio penal, ali nam je drago da vam nije sudjen" ili "znamo da lopta nije presla liniju, ali nam je drago da je sudija sudio u nasu korist". To mi je opet koliko-toliko razumljivo, ali bezlicno laganje i uvjeravanje samog sebe u nesto? Na kraju mogu samo da konstatujem – sreca pa je sudija sudio kako je i trebao u Krusevcu. Bio je klimav kod par odluka, ali generalno pricajuci, odsudio je dobro utakmicu.
Udbaš
Ti si smešan, čovek je bio dva metra iza tebe i stigao te, i sa strane ti uklizao, a plus lopta i nije ni bila u tvom posedu. To je bila lopta u prostor u kojoj ste vas dva trčali, i ti si čoveče imao dva metra fore i nisi to iskoristio, ej bre! Šta ti uopšze treniraš kad u takvim okolnostima protivnički igrač te stigne !?! Tako da su te tvoje besmislic smeejurije, jedino možda je trebao da te pusti, mada mislim i da nije uklizao, ti tu loptu ni u ludilu nebi stigao, smešno si spor. Ti si kao i svi naši igrači, sporać, tako da možete da igrate samo ovaj naš PJEŠAČKI fudbal,po našim livadama, a u evropi naletite na FLORU I FAINU i prođete NULA KOLA !
Miki
Trebalo je da svira dva penala i iskljuci pola odbrane.Videcemo vase zalagane protiv ostalih timova.
real-no
Snimak govori da penala nije bilo(potvrdio sudija u studiju).U prvi mah sam i ja mislio suprotno.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.