Почетна / Фудбал / Супер лига

Журнал на лицу места: Гарсија допутовао, преговори у току, шта Звезда нуди нападачу? (ФОТО)

Матео Гарсија ће у суботу завршити преговоре са Црвеном звездом и постати појачање првака Србије!
ФОТО: Н. Стаменић

За Журнал са лица места: Никола Стаменић

Матео Гарсија је у петак вече кренуо из Шпаније ка Београду, како би дефинисао последње детаље плате за трогодишњи уговор.

У суботу око поднева Гарсија је у друптву аргентинског менаџера стигао на стадион „Рајко Митић”, сачекали су га агент Зоран Стојадиновић и саветник председника Лас Палмаса Бранко Миловановић.

Лас Палмас и Црвена звезда су постигли договор, обештећење за крилног напада требало би да износи два милиона евра, уз уплату у неколико рата.

Преговори су тренутно у току, у канцеларији са председником Црвене звезде Звезданом Терзићем.

Цену је подигло озбиљно интересовање Олимпијакоса, грчки великан је покушавао током петка на све начине да сруши трансфер младог фудбалера у редове српског шампиона и доведе га у Атину.

Чињеница да је одлучио да крене пут Србије говори и да су играч и менаџер решили да предност дају Црвеној звезди, али док се не потпише ништа не може са сигурношћу да се тврди.

Гарсија је левокрилни нападач, у прошлој сезони је био на позајмици у Арису из Лас Палмаса и забележио је најбољу учинак у каријери.

На 30 утакмица у шампионату Грчке постигао је десет голова. Рођен 1996. године у Аргентини, а од 2016. је у Шпанији.

У првој сезони, у лиги са Барселоном и Реалом, уписао је 19 утакмица и дао два гола. Затим је играо у друголигапком рангу за два клуба, Осасуни и Алкоркон, па га је чекала нова позајмица, али у Грчкој. Заблистао је у Арису.

Матео ће бити регистрован за утакмице са Јанг бојсом и могао би да дебитује за црвено-беле у Берну.

Коментари42
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Gledao sam snimke koji pokazuju da je u pitanju talenat kome se mora prilagoditi igra. Mislim da je ekonomicnije resenje ostanak Simica koji je slicnih igrackih karakteristika kao Garsija.
Karlo Veliki @ 2 miliona
Gledao sam neutralno. Pogledaj, mozda gresim.
2 miliona-mnogo!
E, ako je kao Simic...
Labud
Pravi se fama kao Maradona da dolazi. Javite da li je Branko kakao.
Che @ Labud
"Labud" nadimak koji je nedostajao. POZDRAV.
MX.
Krilni apadac i to odlican zaista. Gledao sam snimke pre dva dana i uverio se u to. Veoma dobar tehnicar,brz,okretan,vest strelac,kretanje savrseno,pregled igre takodje i mogao bi da nadmasi Bena po svemu. Odlicno je sto je Tomane oporavljen i sto ce biti starter verovatno u Bernu i u Beogradu. Mislim da ovoga puta uprava nije pogresila.
Zvezdaš
Radi se o nama nepoznatom Garsiji, koga španski klub pušta tek tako olako! Pitam se zašto ga nisu uzeli neki španski klubovi iz Primere, kada je tako dobar igrač kakvim ga predstavljaju u našim medijima! Molim spin doktore iz Zvezde da posle prvih neuspešnih igara ovog Garsije ne počnu sa opravdanjima kao nije se on još adaptirao, treba mu vreme, nije prošao pripreme ili neke babe su bacile čini na njega! Setimo se samo Ruiza, Moučea, Rikardinja, Kafua! To su bili pre neki oružani pljačkaši na blagajnu Zvezde nego respektabilni fudbaleri!
Raša
Pitanje ko će da plati su primer grupe i jednog tima koji nema osnovnog morala. Taj tim godinama ništa ne zarađuje, dobija od države, dovodi igrače a sad se i pitaju odakle pare. E, to je obraz!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.