Почетна / Фудбал / Супер лига

Крунић: На правом смо путу да будемо Раднички из прошле сезоне

удбалери Радничког и Младости одиграли су данас у Лучанима нерешено 1:1
ФОТО: И. Веселинов

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Симо Крунић рекао је вечерас да је његова екипа, иако је одиграла нерешено против Младости, подигла ниво игре и истакао да верује да је на правом путу да буде „Раднички из прошле сезоне”.

- У Лучанима је увек тешко играти. Честитао бих и једној и другој екипи на борбености. Ово је, према мом мишљењу, била изједначена утакмица - рекао је Крунић после меча.

Фудбалери Радничког и Младости одиграли су данас у Лучанима нерешено 1:1, у утакмици петог кола Супер лиге Србије.

- Могли смо са играчем више да дођемо до победе, имали смо неколико прилика, али нисмо имали среће. С друге стране, радује ме што смо се мало подигли у односу претходне две утакмице, иако смо у њима победили, а вечерас одиграли нерешено - рекао је Крунић.

Крунић је навео да су његови фудбалери данас више трчали и борили се и на томе им је честитао.

- И Младост је имала своје шансе. Ми смо у ситуацији када смо имали играча више дозволили себи да изгубимо лопту на 16 метара од гола и мало је фалило да примимо погодак и изгубимо меч. У сваком случају, задовољан сам што смо подигли ниво игре и верујем да смо на правом путу да будемо Раднички из прошле године, јер сви знате колико играча се променило у односу на тај период - рекао је Крунић.

Тренер Младости Горан Станић навео је да су утакмице екипе из Лучана и Ниша увек занимљиве и неизвесне, да је тако је било и вечерас и додао да није незадовољан резултатом.

- Ми смо у овом мечу имали отежавајућу околност јер смо скоро цело друго полувреме играли с играчем мање. Што се тиче првог полувремена, публика је могла да види агресивну игру на обе стране, али не и велике шансе. У наставку смо имали тај хендикеп с црвеним картоном, али смо били дисциплиновани и чврсти у блоку и нисмо дозволили Радничком да створи пуно прилика, чак смо после контри имали две ситуације да дођемо до сва три бода - рекао је Станић. - Када се подвуче црта, нисам незадовољан овим резултатом.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Durlanac
Jeste, a kad se igra u Novom Sadu dok Vojvodina ne izjednači, to je pravi derbi... Nego vam je navika da pljujete po Jugu, kako god. A geni vam 50% južnjački...
ma, ne brini
Samo da sudije posluze i bicete!
Fljamurtari
Vas sluze sudije vec dugo godina....u evropi vam cudni penali sto sviraju protiv vas....pa takve penale cz i partizanu sviraju svako kolo kod nas u ligi i nikom nista....utakmice traju po 100 min....dok se ne da go....
ACM
A što niste bili u Evropi pravi?! E pa đavola...
ACM
E nek ti znaš moje mišljenje... imao bih poštovanja da isto igrate protiv Zvezde, svi znamo na koji način ste bili 2. prošle sezone i ko je bio trener - dalje nema potrebe. Mislim da se prave Meraklije stide ovakvog Radničkog!
Tranzicija
@ACM - nisi ti postovao Radnicki vec ti je zasmetalo sto su se drznuli da budu ispred tvog partizana. Sto se sudjenja tice, isti arsini vaze kako za vase beogradske blizance, tako i za Radnicki. Ako neko treba da se zali to su navijaci ostalih klubova, a najmanje vi partizanovci/zvezdasi...
Прикажи још одговора
Sad
Samo još sudije da počnu da rade svoj posao kao prošle , imate igrača više drugo poluvreme i ništa bez nekog penala, a pričaš o nekoj igri i pobpljšanju, prevara od trenera i kluba!
Zapad
Mnogo ti znas....sigurno navijas za nekog bg.blizanca...pa vama se zadnjih 20 godina svira kao Radnickom prosle....vi ste zlo srpskog fidbala...ali u evropu vam to ne prolazi....tamo ste nebitni
Kale
PiperRadnicki
Tranzicija
Na zalost pocinjemo da licimo na beogradske blizance. Imamo zadnje dve sezone isti tretman kod sudija kao zvezda i partizan od raspada Juge. Ali tu se svaka slicnost zavrsava, vise bi voleo da licimo kada drzava dresi kesu. Tu su crveno i crno beli blizanci neprikosnoveni...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.