Почетна / Фудбал / Супер лига

Терзић: Дуго смо тражили играча као што је Гарсија!

Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, саопштио је да је шампион Србије ангажовао Аргентинца и у неколико реченица изнео очекивања од њега
ФОТО: ФК Црвена звезда

Преговори су били дуги и напорни, али смо све завршили на огромну радост армије навијача. Матео Гарсија је потписао је уговор на четири године, у среду ће бити у конкуренцији за најбољи тим против Јанг бојса. Добили смо што смо дуго тражили, брзину по боку, играча који је јак са лоптом и храбар да преузме одговорност – рекао је Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

svrca
Polako , polako, dok ga ne vidim necu nista da pricam.Imali smo mi velike ,,ale,, u najavi pa posle buc.
Zvezdaš alijas hmmm
Daj bre, ne lupaj! Ti si znao za tog Garsiju koliko i bilo koji navijač Zvezde! A, šta će biti ako u prvim utakmicama u dresu Zvezde taj Garsija ne pokaže ništa ili barem onoliko koliko su pokazali ostali “kapitalci” iz Južne Amerike kao Ruiz, Rikardinjo, Mouče i Kafu?! Koji ćeš onda izgovor naći?! Bolje se ne istrčavaj sa floskulama o velikim mogućnostima Garsije dok ga ne vidimo! Podržavam komentar pod “švrca”!
kao na dlanu
U Radnickom trljaju ruke...Bice nova pozajmica od matice...
@kao
Ide Pavkov opet nazad u Nis na pozajmicu.
Tasa
Tako ste priĉali i za Jikrku!!! Pa...?
Gedža
Tako si nahvalio i Jirku,pa gde ti je momak danas???
Severna strana
Borjan-Žander,Degenek,Pankov, Stojković-Kanjas,Ivanić-Garcia,Marin, Ben-Tomane.Sa ovom postavom u Bernu možemo i do pobede!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.