Почетна / Фудбал / Супер лига

Натхо: Дошао сам у клуб који ме је желео, иако сам имао боље понуде

Нови фудбалер Партизана Бибрас Натхо рекао је да је у београдски клуб дошао јер је од многих људи чуо само најбоље о црно-белима, упркос бољим понудама из иностранства
ФОТО: ФК Партизан

"Сви људи у клубу су показали да ме изузетно поштују и да желе да будем део овог клуба. На крају сам донео одлуку да постанем део овог тима и да га учиним бољим. Даћу све од себе да клуб и играчи буду још бољи, али и да ја имам бољи учинак на терену", рекао је Натхо новинарима у Београду.

Натхо је са црно-белима потписао трогодишњи уговор, а у новом клубу носиће дрес са бројем шест.

"Имао сам неколико понуда, бољи новац, али на крају сам ишао срцем, тамо где сам осећао и видео да ме желе. Са свима с којима сам причао су ми само дали мотив да дођем овде", казао је он.

"За број шест сам се одлучио јер је сестра од ујака погинула у саобраћајној несрећи, а играла је кошарку и носила је тај број", додао је он.

Натхо је казао да мало познаје српски фудбал и да је само једном у каријери играо против српског клуба, али верује да ће се брзо привићи.

Упитан колико је спреман да већ у четвртак против Молдеа буде у конкуренцији за тим, Израелац је казао да је током лета форму одржавао с личним тренером.

"Нисам тренирао са тимом, али јесам с личним тренером и стално сам давао максимум. Ту је био и селектор Израела. Верујем да ћу ускоро бити у најбољој форми. После сваког тренинга верујем да ћу бити спремнији. Потрудићу се да будем спреман када тренер то буде тражио од мене", рекао је Натхо.

Тренер Партизана Саво Милошевић казао да је Натхо "једно од највећих појачања".

"Он ће нам помоћи у организацији игре, сигурности на почетку напада. Играо је у озбиљним екипама, има доста искуства. Сигурно ће много да нам помогне. Поред младих играча, овакав профил искусног је баш оно што нам је требало, како би им помогао у развоју. Желим му добродошлицу и да се осећа као код куће", рекао је Милошевић.

Он је додао да трансфер Огњена Ожеговића у Розенборг још увек није завршен, али да уколико дође до тога, клуб ће реаговати довођењем новог шпица.

"Комплетирали см отим за ову сезону, али ако буде неких појачања, то ће бити један или два играча, сходно одласцима, наравно, ако и њих буде", закључио је Милошевић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Djeneral Draza
Evo ga i ovaj imao bolje ponude, Tomanea trazio Porto, Matea Olimpijakos ali svi oni odabrali Beograd. Izgleda da Srbina postaje obecana zemlja.
Zvezdan
Ovaj izgleda, kao da je doveden da bude trener. Savina generacija.
Madjionicar
Taj Izraelac ako stvarno nesto u ovom momentu vrijedi, u Partizanu ce se zadrzati jednako dugo kao i sto su se zadrzali Djurdjic i Radovic. Sto neko vec rece, samo cekaj da upoznas ljude koji su te doveli.
Max
A jeste,cuje se da su ga trazili iz sitija u najmanju ruku ali je odbio zbog kikirikija i semenki da bi mogao da oprosti jedno 16 plata kad bude odlazio. Tek ces ti da upoznas trio vvv pa ces da bezis glavom bez obzira od profesora i spin majstora ministra informisanja u vreme najzescih sankcija na srj.
nova pazova pfk
prodali ozegovica koji je trenutno najbolji strelac u klubu i ping pong ligi...uprava je stvarno stvarno dibidus
ozbiljno
decko je na jednoj utakmici imao 8 suteva na gol tolko saberi sadiku i ostalima pa probaj da skupis
Jesi ti ozboljan?
Najbolji strelac kluba, posle dva ipo odigrana kola...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.