Почетна / Фудбал / Супер лига

Косановић представљен на Чаиру: У будућности бити бољи него сада, мада ни ово до сада није било лоше (ВИДЕО)

На клупи Нишлија дебитоваће у недељу од 18.30 сати, када ће Раднички дочекати суботички Спартак у шестом колу Супер лиге Србије
ФОТО: Н. Неговановић

Нови тренер фудбалера Радничког Милорад Косановић рекао је данас да верује да ће с Нишлијама остварити све клупске планове, као и да је одабира да прихвати понуду била "најнормалнија".

- Поседујемо квалитетне играче, првенство је тек почело и имамо времена да дорадимо неке ствари и остваримо све што је пред нас постављено. Сматрам да ћемо у будућности бити бољи него сада, мада ни ово до сада није било лоше. Могу рећи да познајем 50 одсто ове екипе, поготово ове старије играче, али мени треба једно недељу дана да поставим ствари онако како ја мислим да треба. Моје амбиције су исте као и амбиције клуба, а пошто овај клуб води један посебно амбициозан човек, ја ћу то морати да пратим - рекао је Косановић.

Он у Раднички долази уместо Симе Крунића, који је после лошег почетка сезоне напустио клуб.

- Мислим да је било само питање тренутка када ћу доћи у Ниш, с обзиром на то да сем одласка у иностранство ја у Србији други избор нисам ни имао. Кажу да не могу у Партизан, мада не знам зашто, у Звезду више не могу, у Војводину ми не дају и остао је Раднички, пошто сам све ове испод Радничког мање-више већ тренирао. Сматрам да је ово најнормалнији одабир за мене.

Тренер Нишлија најавио је и да ће екипа можда доживети одређене промене до краја прелазног рока.

- Ако их уопште и буде, то ће бити једна или две корекције. Одрадио сам један тренинг са екипом и видео сам да на неким позицијама имамо по неколико квалитетних играча, док смо на неким позицијама дефицитарни, па ћу ја у договору са руководством клуба покушати да то нивелишем у што краћем року. Могу да кажем да ћемо ми реаговати на тржишту само ако нађемо неко решење које ће нам аутоматски подићи квалитет, јер ако будемо доводили играче само да би се о томе писало то неће бити добро. Ја то никада у животу нисам радио, па нећу ни овде у Радничком.

Косановић је додао да је на пвом тренингу видео "двојицу занимљивих младих играча", као и да ће у стручном штабу бити људи које је затекао и који су запослени у Радничком.

- Мислим да се поредак неће много мењати у односу на прошлу сезону, осим што ће се Радничком, Звезди, Партизану и Чукаричком сада прикључити и Војводина. Ја сам уверен да ми имамо све што је потребно да задржимо Раднички тамо где је био у претходне две сезоне.

На клупи Нишлија дебитоваће у недељу од 18.30 сати, када ће Раднички дочекати суботички Спартак у шестом колу Супер лиге Србије.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sportista
U velikoj su zabludi ljudi u Radnickom koji misle da imaju neki vrhunski tim. Drugo mesto prosle godine je velika varka jer i vrabci znaju da je to postignuto u neregularnim utakmicama sa trenerom Lalatovicem. Setimo se samo utakmice sa Cukarickim u Nisu kada je trazeno od Cukarickog da izgubi i kada su jurili Krunica koji je tada vodio Cukaricki a ovaj na to nije pristao.Svi su mogli videti te scene preko televizije. Neshvatljivo je da je Krunic uopste i pristao da bude trener u Nisu ove godine.Pored ostalog upravo je Krunic i u Cukarickom pokazao da je odlican trener i mnogo bolji nego Lalatovic koji je pre njega trenirao Cukaricki.Zivi bili pa opet videli.
Voja
Vaša filozofija je kao Gebelsova - ponoviti 100 puta laž i postaće istina. Ako stvarno misliš da tim sastavljen od Haskića, Lazara Ranđelovića, Grbića, Cakija Stojanovića, Drinčića, Pankova, Todorovskog, Bondarenka, Mrkića, itd nije realno bio najjači posle Zvezde prošle sezone, onda neka ti na čast. Vama je bila smrtna uvreda to što je neko razdvojio Zvezdu i Partizana. To je neoprostivi greh Radničkom zbog koga ga mrzite. Pogledaj statistiku pa uporedi žute, crvene, penale, itd. i videćeš da Radnički nije imao nikakvu posebnu poziciju. A ovo drugo - evo sad su izbacili Krunića pa neka slobodno izađe i kaže ko ga je terao da izgubi... Srbija, zemlja zavera, uvek je neko drugi kriv...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.