Почетна / Фудбал / Супер лига

Судијска комисија ФСС поднела пријаву против Војводине

Судијска комисија ФСС проследила је пријаву против Војводине, због оглашавања, са клупске адресе, уочи меча са Црвеном звездом
ФОТО: В. Марковић

Пред члановима Дисциплинске комисије ФСС наћи ће се због тога предмет „Џелат на месту злочина”, како је и гласио споран текст на званичном сајту Лала.

Подсетимо, из Новог Сада су у форми саопштења на клупском сајту, објавили незадовољство чињеницом да је пиштаљка у дерби сусрету поверена Београђанину Јовану Шегрту, који је у марту прошле године, управо, због грешака на штету Војводине, у дуелу са истим ривалом, пребачен у нижи ранг.

Из Судијске комисије јуче је стигла и званична порука – никакве притужбе на суђење, поготово уочи утакмица, неће бити толерисане. Све пријаве биће прослеђене члановима Дисциплинске комисије ФСС.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
A kad ce se sankcionisati czip za saopstenja koja traju od 90tih ko ce biti prvi i kojima razne vlasti od tada vise pomazu. Vojvodini samo odmazu od 89.
Archie
Kako može Beograđanin da sudi utakmicu između beogradskog i novosadskog kluba? Pa da li je to normalno? I dokazalo se da je prošle godine navlačio za Zvezdu protiv Vojvodine i opet mu se daje da sudi istu utakmicu. Gde se završava logika tu počinje Srbija...
Kokiška
Pa i sad je navlačio šta je mogao za Zvezdu !!!
Knego
Samo vi iz FSS udrite po svima i samo jedan klub štitite. Jedva ste dočekali da udarite na FK Vojvodinu koja se ove sezone malo trgnula. Očigledno je da to nekome smeta. A taj vaš sudija Segrt je ekspresno vraćen u viši rang, verovatno zbog "zasluga". Posle onakvih grešaka, koje nisu bile slučajne on nije smeo biti vraćen u najviši rang.
Tako je
A vi im se sklanjali godinama! Zabijaju vam nož u leđa kao i svim filijalama koje su iskoristili! OFK, Jagodina, Novi Pazar, Vranje! Od ove godine Niš... Vi im niste bili klasična filijala, ali sklanjali se jeste! Njima više ne trebaju nepoželjni svedoci!
hmmm
Sad lalatovic vise nije kriv?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.