Почетна / Фудбал / Супер лига

Саво Милошевић: Већ смо два пута кикснули и не можемо опет

Милошевић је рекао и да су сви спремни и да су у конкуренцији за тим осим Сејдубе Суме, додавши и да ће најновије појачање Лазар Марковић бити спреман
ФОТО: ФК Партизан

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред меч 8. кола Суперлиге против Пролетера, рекао је да ће ривал имати велики мотив, али да његов тим жели да серију тешких мечева започне победом.

- Враћамо се поново у колосек. Вероватно већ знате да нас чека убитачан ритам у наредне три недеље. Враћамо се и на оно што смо већ радили у претходном периоду, тако да ћемо месец дана играти утакмице четвртак-недеља. Трудили смо се да у овом периоду додатно завршимо припреме које нисмо успели када је трајало такмичење. Надам се да смо у томе успели, видећемо сутра - рекао је Милошевић на конференцији за медије СЦ Телеоптик.

Он је рекао да је важно да његов тим овај циклус почне добрим резултатом.

- Утакмица је на почетку циклуса и има тежину и важно је да почнемо добрим и позитивним резултатом овај циклус који ће бити тежак и захтеван. Већ смо два пута кикснули и не можемо себи да приуштимо то поново. Сваки ривал може да направи проблем ако му то дозволите. Сећам се последње утакмице коју смо играли у плеј-офу. То је екипа као оне против којих смо већ играли ове године, сви они имају јако велики мотив против Партизана и свако жели да покаже најбоље у тим утакмицама. Суштина је да дефинитивно верујемо да имамо квалитет и мислим да је питање искључиво наше жеље, воље, хтења, концентрације, трчања. Ако закажемо било где, противник ће нас чекати ту.

Милошевић је рекао и да су сви спремни и да су у конкуренцији за тим осим Сејдубе Суме, додавши и да ће најновије појачање Лазар Марковић бити спреман.

- Лазар је у солидном стању у односу на његову ситуацију, с обзиром да је у овом периоду тренирао индивидуално, али општи утисак је да је у много бољем стању од оног што смо очекивали. Он ће сутра бити у комбинацији за тим и верујем да ће бити у прилици да помогне. Верујем да ће сутра бити коришћен у некој мери - закључио је Милошевић.

Тренер црно-белих још једном поново да сваки лош резултат удаљава Партизан од титуле и ако неко други мисли другачије, није у праву.

Меч између Пролетера и Партизана игра се сутра од 20.30 на стадиону „Карађорђе“ у Новом Саду.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kum Žoržo
"Lazar je u solidnom stanju"... meni ovo izgleda kao da kupuješ auto.... Zadnjih par godina, nije vožen, garažiran, limarija odlična, motor na izdisaju???
FKP
Uvek moze jos!!! Uprava napolje!!!
dejavu
Ja se apsolutno ne slažem da je voljni momenat presudan za rezultat protiv bilo koga, a tek protiv slabijih ekipa. On može da prevagne, može se imati i manje ili više sreće, ali generalno i na većem uzorku, ključ je uvek u samoj organizaciji, načinu igre, usvojenim i usavršenim automatizmima i šablonima, a naravno da tu ide i fizička sprema, individualan kvalitet i opšti pristup utakmici. Ali sama rutina i navika su UVEK ispred volje i motivacije koje naravno moraju da postoje na profesionalnom nivou, ali koje su po prirodi stvari klizne, promenljive, NEPOUZDANE kategorije.I put do te rutine je samo jedan:konstantan rad (na treninzima) , vežba i ponavljanje. Uvek bilo, u svim profesijama pa i svim sportovima. Dakle radne navike i konstantno usavršavanje. I individualno i timski. Jako sam razočaran što Savo ume da uzme u usta Fergusona,a ne spominje ove ključne postulate uspeha.
mali jsd
A sto ne moze?
Rade
Pa po čemu je kiks! Utakmice su bile egal i po igri i po rezultatu!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.