Почетна / Фудбал / Супер лига

Деветак „бомбом” са 25 метара срушио Раднички у Нишу

У првом мечу осмог кола Супер лиге Србије Војводина је на „Чаиру” славила против Радничког
ФОТО: М. Ивановић

Војводина је Радничком нанела други узастопни пораз. Нишлије су погнуте главе напустили стадион Чукаричког на Бановом брду пре репрезентативне паузе, а потом су поражени у првом мечу осме рунде Супер лиге од Војводине пред својим навијачима.

Екипа коју са клупе предводи Милорад Косановић повела је после одличне реакције Стефана Михајловића на „случајну” асистенцију Пантелића у деветом минуту.

Но, гости се нису предавали, успели су да изједначе још у првом полувремену. У 33. минуту усамљени Дринчић је одлично центрирао са десне стране, а Матић је главом саваладо Петровића.

У наставку сусрета Новосађани су били бољи ривал. Сјајну прилику, из категорије стопостотних, пропусио је Матић на старту другог полувремена.

Ипак, Радничком је на овом мечу пресудио млади репрезентативац Младен Деветак, који је у 77. минуту снажно шутирао са 25 метара, Петровић је врховима прстију закачио лопту, недовољно да је спречи да уђе у мрежу.

У 83. минуту код домаћих је искључен Михајловић, па су Нишлије морале да јуре изједначење са играчем мање. На истеку 90. минута Саничанин је после шута Хаскића са метар од гол линије главом избио лопту и отклонио опасност.

Семафор осмог кола Супер лиге:
Раднички (Ниш) – Војводина 1:2 (Михајловић 9 – Матић 33, Деветак 77)
Субота:
18,00: Црвена звезда – Инђија
19,00: Јавор – Рад
19,00: Радник – Напредак
20,00: Вождовац – Чукарички
20,30: Пролетер (НС) – Партизан
Недеља:
19,00: ТСЦ – Мачва
19,00: Младост – Спартак
Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

merak_lija
Toncev napolje,na kraju cemo biti deseti sa ovim timom
007
svaka čast 20godišnjem Devetku izdanku Vojvodinine škole na evro golu i tako treba da se puca sa 25 metara ane da se naši igrači upetljavaju jer nije to mali fudbal i eto nam beka na levoj strani u narednih 10 g samo im oma treba dati šansu a ne da debituju u 25 pogotovo jer je momak prošao sve reprezentativne selekcije od kadeta do mlade reprezentacije
008
Nemač pojma
Kopacke
Nego, objasni ti nama sta je sa Kadetima Vojvodine? Opet poraz. Teske noge?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.