Почетна / Фудбал / Супер лига

Скандал у Нишу: Погледајте гестикулацију Лалатовића и прочитајте са усана шта је рекао (ВИДЕО)

Мучне сцене на нишком стадиону „Чаир”, у дерби мечу осмог кола Супер лиге Радникчи – Војводина
ФОТО: М. Ивановић

Тешко је Ненаду Лалатовићу пало искључење на старту другог полувремена. Претходно је по завршеку првих 45 минута зарадио жути картон, због вербалног сукоба са шефом струке Радничког Милорадом Косановићем.

Само што је стартовало друго полувреме, Новак Симовић је искључио тренера Војводине. Тада је Лалатовић, у свом стилу, кренуо да се обраћа некоме на западној трибини. Са усана је лако прочитати и шта је Лалатовић рекао.

Неколико пута се прекрстио, а потом је гестикулирао у стилу да ће некоме са киме је „разговарао” на запдној трибини „пресећи врат”!

Коментари44
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

vrg
jel moguce da vam bilo tesko da napisete u kom delu klipa je sporni momenat?
Marko NS
A sta su sve radili Dule Vujosevic i "Grof"Bozovic,Lalatovic je jos uvek gospodin
Rema
Čekajte!?!? Da li sam samo ja video da strelac prvog gola za Radnički Mihajlović, posle gola trči ka Miši Kosanović u i da mu se unosi u lice i psuje ga!?!?
čokiL
Laleta za SELEKTORA!
SRBA
Moze za selektora malina u Cacanskom kraju....treba neko na traci da razdvaja po velicini. Samo je to MOZDA u stanju da radi kako treba. Nula od coveka, nula od trenera, bio nula fudbaler, jedino je bezobrazan za 10.
Poaro
Mozete vi,kladionicari i bez.posl.ca.i da kuckate sta 'ocete,ali Lale je naj trener u Serbiji,rijetko posten i iskren lik,koji je veoma alergican na nepravdu i licemjerje. Jedino sto ne moze da se obuzda,ali i ne treba. Svakom,bez dlake na jeziku reci sto misli,,bez obzira na posledice E,to je Lale! Istina,ma kakva bila danas nije popularna. Lale se nikad nije i nece dva puta vratiti u isti klub,samo u Vosu! A nasa liga i nasi navijaci,kladionicari,iz domova zamal.delikvenciju,sa jedva zavrsenom osn.skolom,povratnici u vrsenju krivicnih djela,konzumenti narkotika,kavgadzije,SU u pretezno na stadionima,a najmanje porodicni ljudi sa malom djecom,koji freba da potrze svoje idole na terenu i zavole fudbal. Zato aboliram Lalata kome vredjaju djecu,a za to bi na Zapadu bili kaznjeni kao huligani. Nastavice se...
Misolovka
Kako shvatiti komentare koji su unapred osudili covjeka samo zato sto je igrao u CZ. Ko je onda za doktora on ili vi gospodo? Apsolutno dajem za pravo svakome da reaguje na svoj nacin. Znaci u redu je da ti mene vrijedjas a kad ja uzvratim onda sam lud ili nevaspitan. Mi smo u osnovi jako nekulturan narod. Pogledajte smece kako bacamo iz automobila a o pikavcima i da ne govorim. Zasto se onda iscudjavamo ako covjek odreaguje na uvrijede. Daleko od toga da cu reci bravo Lalate ali covjek ima pravo da se brani onako kako zna. Pozdrav za sve glodare od Toleta uz pjesmu "Vrati koko sto si pozobala" od prepostenog Kokeza benda.
@tralalajka
Svaka cast za komentar, cista 10-tka !!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.