Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда пре Минхена чека Инђију, Милојевић комбинује (САСТАВИ, субота, 18 часова)

Црвена звезда наставља шампионску трку и утакмицом са Инђијом хвата залет за гостовање у Минхену
ФОТО: В. Марковић
Црвена звезда – Инђија (субота, 18 часова)
Стадион: „Рајко Митић”. Судија: Игор Стојилковић. Помоћници: Горан Станојевић и Милош Мишкељин.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Дегенек, Панков, Милуновић, Родић, Вулић, Јованчић, Гарсија, Иванић, Ван ла Пара, Павков.
ИНЂИЈА: Прековић, Димитријевић, Рогач, Видић, М. Илић, Босанчић, М. Јањић, Бањац, Димитров, Милосављев, Б. Илић.

 

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић говорио је о предстојећем дуелу, али и о играчком кадру којим располаже.

Искористили смо паузу на најбољи могући начин. Битно ми је да сам на тренингу видео скоро све играче у процесу, једино је неизвестан Гобељић. Имали су времена да се одморе психички и физички. Спремни смо за обавезе на више фронтова до нове репрезентативне паузе – рекао је Владан Милојевић.

Црвена звезда је велики фаворит против новајлије у лиги и уколико оправда ту улогу доћи ће до максималних 18 бодова у шест утакмица.

Инђијци су прошле године показали континуитет и апсолутно заслужено ушли у Супер лигу. Похвалио бих колегу Благојевића, који ради одличан посао и ове сезоне. Специфична су екипа, воли да игра фудбал и зна да га игра на резултат. Очекује нас занимљив меч. Позвао бих навијаче да у што већем броју дођу на стадион да се полако загревамо за све оно што нас очекује у наредном периоду.

Није хтео Милојевић да открива да ли ће одмарати играче, обзиром да Звезду у среду очекује окршај у Минхену:

Рачунам на све играче. Дегенек и Борјан су се брзо адаптирали после далеког пута. Радује што сваки пут кад причам са њима дају све од себе и желе да играју. То ме посебно радује и показује њихов професионализам.

Лоша серија и последњи пораз од Инђије, подигли су позорност у редовима Инђије. Пораз у пријатељском сусрету са Напретком (1:6), максимално је мобилисао зелено-беле.

Тежак је циклус испред нас, сусрети са Звездом, Радничким, Вождовцем. Радујем се гостовању на нашем највећем стадиону, покушавам играчима да представим да пред нама није препрека, него искључиво изазов и прилика – поручио је Срђан Благојевић, шеф струке Инђије.

Уверен је млади тренер да Сремци имају шта да покажу:

Звезда је велики фаворит, али нико не може да нам одузме наду. Понашамо се свесни да ово може да буде велика прилика за нас.

Семафор осмог кола Супер лиге:
Раднички (Ниш) – Војводина 1:2 (Михајловић 9 – Матић 33, Деветак 77)
Субота:
18,00: Црвена звезда – Инђија
19,00: Јавор – Рад
19,00: Радник – Напредак
20,00: Вождовац – Чукарички
20,30: Пролетер (НС) – Партизан
Недеља:
19,00: ТСЦ – Мачва
19,00: Младост – Спартак
Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pepe .
Njie mi Jasno Gos Milojevicju ,zasto nema Simicja ,buduci Po najboli I najbrzi Zvezdin Igrac.?Bez Njiega Zvezda Nema Brzinu u Igri a Danas mnogo Zavisi i od Brzine ..Hvala ..
Limi
Nije vam dobar dastav fkcz, fale mrakic, šegrt, mrkela, terzić, piksi, lukić, genije
Zoran CZZG
Dobar sastav i za ligu šampiona.Napred Zvezdo!
Zvezdas
Miloje MIloje bez tebe na klupi stvarno trulo je! Srecno veceras

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.