Почетна / Фудбал / Супер лига

Тошић, Садик и повратник Лазар Марковић погађали за лаку победу Партизана у Новом Саду

Пролетер остао при дну табеле, београдски црно-бели и даље имају два меча мање
ФОТО: partizan.rs

Пролетер (НС) – Партизан 0:3 (0:0)

Нови Сад - Стадион: Карађорђе. Гледалаца: 2.000. Судија: Бојан Николић: Помоћници: Ненад Курчубић и Срђан Минић. Жути картони: Танасин, Пејић (Пролетер), Натхо (Партизан). Стрелци: 0:1 Зоран Тошић у 56, 0:2 Умар Садик у 73, 0:3 Лазар Марковић у 78. минуту.

ПРОЛЕТЕР (НС): Петрић, Андрејевић, Бабић (од 61. Радиновић), Чоловић, Јовановић, Ковачевић, Лукашевић, Марјановић, Новаковић (од 65. Рушевић), Пејић (од 57. Балабановић), Танасин. Тренер: Милић Ћурчић.

ПАРТИЗАН: Стојковић, Милетић, С. Павловић, Вујачић, Брежанчић, Натхо, Шћекић, Здјелар, Ф. Стевановић (од 84. Ивановић), Тошић (од 63. Марковић), Садик (од 74. Асано). Тренер: Саво Милошевић.

 

17. минут: Натхо је у казненом на седам метара нашао утрчалог Милетића, који је имао зицер, али је дијагоналом гађао неколико центиметара поред стативе.

22. минут: Стевановић је шутирао са двадесетак метара, лопта је прошла кроз руке и ноге голмана Петрића, кренула ка небрањеној мрежи, али је успео да је стигне пре него што је прешла гол линију.

25. минут: Павловић је после корнера захватио лопту главом, кренула је поред стативе, али је на њу натрчао Шћекић, али је са мање од метра пребацио пречку.

30. минут: После корнера лопта је пала на пет метера, пробао је да се баци Страхиња Павловић, али и Андрејевић, пре је до лопте стигао штопер Партизана, али је послао високо изнад пречке.

48. минут: Гробари су загрмели са трибина "пенал за Звезду, хоћемо пенал за Звезду..."

56. минут: После украдене лопте на средини терена уследио је пас до Садика, кратка повратна до Тошића и пласирани ударац са 18 метара, лопта је очешала леву стативу и одсела у голу – 0:1.

59. минут: Садик је заобишао голмана, онда кренуо да мрси, петља, на крају је са неколико метара умало поломио стативу.

73. минут: Натхо је са 22 метра гурнуо лопту у казнени, нашао Садика, који је дриблингом избацио ривала, а онда "убио паука" у горњм левом углу гола Пролетера - 0:2. Само што је дао гол Садика је заменио Асано.

78. минут: Још једном Натхов пас у простор, Марковић је на повратку међу црно-беле рутински матирао Петрића пласираним ударцем - 0:3.

Семафор 8. кола Супер лиге:

Петак:

Раднички (Ниш) – Војводина 1:2 (Михајловић 9 - Матић 33, Деветак 77)

Субота:

Црвена звезда – Инђија 2:1 (Павков 88. једанаестерац, 90. једанаестерац - Томић 35)

Јавор – Рад 3:0 (Маричић 25, Петковић 63, Мркаић 66)

Радник – Напредак 1:4 (Макарић 36. једанаестерац - Бјелош 9, Ивановић 16, Зец 67, 76)

Вождовац – Чукарички 2:2 (Стојчев 61, Николић 65 - Стојановић 34, Бирманчевић 59)

Пролетер (НС) – Партизан 0:3 (Тошић 56, Садик 73, Марковић 78)

Недеља:

19.00: ТСЦ – Мачва

19.00: Младост – Спартак

 
Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zak
Prvi gol neregularan,prvo faul na centru za Proleter,a u nastavku akcije Sadik u ofsajdu i preskace loptu koja ide prema golu sto je direktan uticaj na igru ali to niko ne spominje.
jado
lakše ti malo kad to pišeš..ipak onaj lopovluk tvojih crveni nemožeš oprati..pssss.
Željko Pavlović
Bravo.
Partizan
Natkho je majstor kakvog skoro nismo gledali na ansim terenima. Covek zalutao u nasu ligu. Sadik , jasno kao dan, vezara. Niti tehnike nogom, niti glavom. Bukvalno nista. U ofsajdu spava. Samo je pitanje kako ga se otarasiti sto pre je moguce, makar ga gurnuli u Teleoptik i umesto njega asano na tu poziciju.
Radan
Ako si gledao sinoc utakmicu, a razumes se u fudbal, mogao si da vidis da Asano ne moze da igra centarfora. Sadik, kakav god da je, drzi njihovu odbranu, odvlaci halfove i pravi prazan prostor. Asano moze na krilu, ali da popravi igru u odbrani i da se brze oslobadja lopte. Sada se vidi koliko bi nam znacio Ricardo.
Steva
Natho igrac kakav odavno nije igrao na nasim terenima.Fali mu brzine,ali da je brzi ne bi sigurno bio u Partizanu.
Pigeon
Nama je do juce prakticno ulazio Ilic da podeli neku loptu, Sada ti Natho spor. Pa to je takav tip igraca, treba nam kao hleb nasusni, a sigurno i bolji, a ako hoces i brzi od Ilica! Za nas-puna kapa! Steta sto ne dovedosmo pravog spica, prosetali bi se kroz ligu, ali igrom, a ne pomocu sudija! Ovako, ovi ce i dalje da ruse rekorde, zajedno sa fss, i sudijskom mrakic organizacijom...
Todor strasni
Dobra utakmica Partizana. Ozbiljan pristup, dosta sansi, 3 gola. Radije da je Lazar krenuo golom, bice on odlican. Bibras ogromno pojacanje, zacudjujuce je da je takav igrac pristao da igra u ovakvoj ligi. O Sadiku ne znam sta da kazem. Strasno jednostavno ulazi u sanse(i to je neki kvalitet) ali nacin kako se snalazi u njima je-jednostavno strasan. I opet, dao je gol. Slijedi Alkmar pa derbi, razbicemo one ciganske pozere.
Pigeon
Pazi, mi "sto" sanse, nekako ubacimo neki gol (protiv TSC samo jedan). Igra tecna, dobra za oko...bas lici. Velika je steta sto uz Nhtka nemamo i pravog spica, jer bi se nadavao golova (takodje deo strategije trojanaca u Partizanu). Onda pogledam ove rupase, katastrofa od igre, hajlajtsi na areni-nista, prazno, nema sta da se prikaze...i oni 'ladno tri po tri bodica...Svi ih hvale, velicaju...Fudbal u Srbiji!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.