Почетна / Фудбал / Супер лига

Милојевић: Ја сам одлучио ко ће играти. Можда је требало...

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је пробао да изненади Партизан са новом формацијом и истакао да није лепо и пријатно због пораза од „вечитог” ривала
ФОТО: Журнал

Пробали смо да изненадимо Партизан са другачијом фомацијом, да контролишемо простор и лопту. Било је пар сегмената када смо радили добре ствари и оно што смо желели, али онда не центрирамо како треба... Ја сам најодговорнији – рекао је Милојевић новинарима после утакмице.

Црвена звезда је поражена у гостима од Партизана са 2:0, у деветом колу Супер лиге Србије.

Милојевић није могао да се обрати новинарима са уобичајеног места, пошто му није био омогућен пролаз кроз двориште стадиона у Хумској.

По завршетку утакмице новинари су морали да пролазе атлетском стазом до Клуба спортиста на конференцију, а ту је морао да прође и Милојевић, поред једне од фракције навијача Партизана задржане после утакмице. Милојевић се новинарима накнадно обратио испред свлачионице.

Није лепо и пријатно кад изгубите дерби, борбу за престиж. Професионалци смо и мораћемо што пре ово да заборавимо. Треба да размишљамо о наредним утакмицама – навео је тренер црвено-белих.

Милојевић је честитао Партизану на победи. Није био сагласан да је тактика у утакмици против Партизана била дефанзивна. Звезда није имала шут у оквир гола.

Статистика не лаже. Било је ситуација које смо могли другачије да решимо. Зашто нисмо... Статистика није добра и морамо да видимо који су узроци. Видећемо... Пробаћемо да нађемо решење – рекао је Милојевић.

У тиму није било Хозе Антонија Кањаса.

Никада од мене нећете чути алиби. Ја сам одлучио ко ће играти. Неукусно је да причамо о томе. Можда је требало... Са оваквим резултатом, да могу да променим, ставио бих друге странце да играју. Имам велики проблем са тим – казао је Милојевић.

Коментари63
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

pohvala
Samo da pohvalim komentare koje su ostavili ,zvezdas' , ,veteran' i ,zvezdas11' - bravo !!!!
???
Nesto ne stima.Imamo dva tima da se prosetaju kroz ligu samo ih treba sastaviti.Miloje se malo pogubio.Zvezda slabo igra.Radite nesto ovako ne ide.
Rodoljub
Brzo zaboravlja ova raja...
zvezdas11
Zvezda mora ako hoce da ostane veliki klub da stalno kriticki analizira stanje u svojoj ekipi i uopste u klubu.Ne sme da srozava kriterijume ko moze igrati u Zvezdi. Garsija je najavljen kao veliki hit i on je svoj kvalitet opravdao odmah. Ali milojevic ga je odmah poceo menjati a sada protiv Partizana -izostavio ga je. S druge strane neko stalno promovise i gura Degeneka koji je bio rezerva u drugoligaskoj ekipi u Nemackoj i rezerva je u Australijskoj reprezentaciji a ovde u Zvezdi je nezamenljiv i stalni je krivac,direktno ili indirektno,golova koje Zvezda prima. Uopste,igrac je malog formata i nije za Zvezdu. Slicno je i sa Milunovicem. A zapostavljaju se Pankov i Babic koji su bili par stopera u omladinskoj reprezentaciji koja je bila prvak sveta. Zvezdu trenutno nagriza subjektivizam i neprincipijelnost a to je narocito vidljivo kod trenera Milojevica.
Misolovka
Podrzavao sam Miloja do ove utakmice. Sve sto sam rekao dobro o treneru povlacim i priznajem da sam bio u zabludi. Koji mozak prvi put igra 3-6-1 u najjacoj utakmici u prvenstvu. Sto to nije probao protiv Indjije? Partizan nas je razvalio najstrasnije. I to sa nikad losijom ekipom. Nazalost Miloje je izgubio kompas. Ocito je istina da su mu pistoljem branili da napusti klub ljetos. Forma ekipe je katastrofalna. Rekao bi i da odnosi nisu bas najsjajniji. Milunovicu nije mjesto tu gdje jeste. Uprava odradila jos jedan katastrofalan prelazni rok sa magomilanim igracima na pojedinim pozicijama dok na drugim nemamo uopste kvalitetno rjesenje. I opet, ovakakv kukavicluk nisam vidio u zivotu. Otkaz momentalni bi zapucao Miloju.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.