Почетна / Фудбал / Супер лига

Стојковић: Драго ми је да није било инцидената, да није било повређених

Владимир Стојковић по завршетку дербија није много причао о игри, али је истакао неке друге детаље
ФОТО:

Највећа утакмица код анс у Срибји, знали смо да носи доста набоја, да ће бити тако и на трибинама. Обе екипе биле су изморене због Европе. Драго ми је да није већих инцидената, да није било повређених – казао је Владимир Стојковић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ex sudija
U 5 m sudija Mora da stiti golmana.I tacka.
Marko Pavlović
Jeste.
robin hud
A Stojke sto sad nisi bio posten pa priznao da si simulirao faul kod primljenog gola ? Sad je sve posteno a prosli put kad si govorio da je lopta bila na liniji a ne u golu onda nije bilo posteno i kukao si na sav glas !? SRAMOTA !!! Budi posten radi sebe jer sve se vraca sa kamtama !!!
JA
Pa bio je faul, i ti to znas sto je najgore, E kakav neposten covek onda moras ti biti da bi njega ovako napadao. E Srbijo ko gmize tvojim ulicama danas.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.