Почетна / Фудбал / Супер лига

Силађи: Радник домаћинска екипа, ретко кад препуштају бодове у Сурдулици

Помоћни тренер ТСЦ-а Мирко Јовановић рекао је да његова екипа на гостовање Раднику путује с намером да продужи низ одличних резултата и освоји нова три бода
ФОТО: М. Ивановић

Радник је поред новог тренера, довео неколико квалитетних играча и игра много боље него на почетку првенства. Зна се да у Сурдулици нико није лако освајао бодове, али ми се држимо нашег начина игре који се показао ефикасним и на претходним гостовањима – рекао је Јовановић.

Фудбалери ТСЦ-а из Бачке Тополе у суботу гостују екипи Радника из Сурдулице у 11. колу Супер лиге Србије.

Проучили смо игру противника и идемо припремљени у госте с намером да одиграмо добро, продужимо низ одличних резултата и освојимо нова три бода – рекао је Јовановић.

Нападач Владимир Силађи рекао је да у Супер лиги нема лаког противника и да ТСЦ, без обзира што нема ниједан пораз, не потцењује своје противнике.

Радник је изузетна домаћинска екипа која тешко дозвољава противницима да у Сурдулици лако освоје бод, а камоли три бода. Наравно, нас то не плаши, уиграни смо и идемо да се боримо и да пробамо да и даље останемо непоражени. Даћемо све од себе да испунимо очекивања и надам се да ћемо успети у томе и против екипе Радника и да ћемо учврстити позицију у врху табеле – рекао је Силађи.

Леви бек Дајан Поњевић истакао је да верује да ће ТСЦ у суботу одиграти квалитетан меч и да ће се из Сурдулице вратити с новим бодовима.

Предност наше екипе је што игра пођеднако добро и у гостима и код куће. Екипа Радника је позната по томе што много боље игра на домаћем терену него на гостовањима, али ја верујем да ми можемо да направимо добар резултат и на њиховом терену. Добро смо припремљени, у одличној смо форми и спремно улазимо у меч против Радника – рекао је Поњевић.

ТСЦ је тренутно заузима прво место на табели Супер лиге Србије са 24 бода, док је Радник 13. са осам бодова. Утакмица Радник – ТСЦ игра се суботу од 18 часова на стадиону у Сурдулици.

Семафор 11. кола Супер лиге
Петак:
18,00: Војводина – Спартак
Субота:
18,00: Радник – ТСЦ
18,00: Чукарички – Јавор
18,00: Мачва – Раднички (Ниш)
18,00: Рад – Пролетер (НС)
Недеља:
15,00: Инђија – Младост
16,00: Напредак – Црвена звезда
18,00: Партизан – Вождовац
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.