Почетна / Фудбал / Супер лига

У Напретку зид ћутања: Мишковић и Миладиновић без коментара

Много буре се подигло после меча у Крушевцу између Напретка и Црвене звезде, који је решен голом Марка Марина у седмом минуту надокнаде
ФОТО: М. Ивановић

На питање: да ли ће предузети неке кораке, макар тражити изузеће Бојана Николића, потпредседник Бојан Миладиновић је био кратак:

Немам коментар, односно остављамо надлежнима да реагују.

Напретков финансијер Марко Мишковић је управо због суђења не тако давно поднео оставку.

После силних убеђивања повукао и остао на челу из љубави према клубу из завичаја, који је пре него што га је преузео под своје, био на ивици амбиса и на зачељу прволигашке табеле са силним дуговима. Али, више се не оглашава.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bodibond
Napredak je Zvedina filijala, pa setite se kome su Krusevljani prodali Mikica, Frimponga, Vulica, Vukanovica, Gavrica, Cvetkovica...Svi otisli u isti klub.
Bodibond
Pa ne smeju nista da kazu, narocito Miladinovic koji je cak igrao na Marakani.
Despot
Zvezdo ,bruko NASA .
@Despo
AFERIM.
NebitnoBitan
Koliko lazi i spina u tekstu. Zvezdi je faul dosudjen u 95:08,pustite snimak pa vidite sami.Mec je produzen PET minuta ali je u toj nadoknadi mec bio prekinut pola minuta ili cak minut jer je sudia zaustavio mec kako bi prisao klupi Napretka i dao crveni karton clanu strucnog staba krusevljana.Ne vidim zasto je tesko biti posten i priznati to? Penal koji je dosudjen Zvezdi nije postojao ali nije ni uticao na tok utakmice jer ga je Ben promasio sto mi je zaista drago bas iz tih razloga.Ali isto tako u prvom poluvremenu cist penal nije dosudjen Zvezdi i plus crveni karton igracu Napretka. Ja zaista ne razumem,zar uvek mora neki pritsak i lazne tenzije da se stvaraju,da se siri mrznja medju ljudima.
@Nebitno Bitan
Pokusavas da budes realan ali ti to tesko ide.Tacno je da je Zvezda bila bolja imala vise sansi ali gde to pise da bolji mora da pobedi.Partizan je protiv Vozdovca bio bolji imao vise sansi, oni igrali bunker i iz kontre dali dva gola ne svojom zaslugom vec kiksem oba beka.Ovde imam zamerku sto je dosudjen penal koji nije bio a Partizanu koji jeste zbog igranja rukom nije.Sudija je bitno uticao na rezultat..Sudija je skrojio rezultat u Krusevcu, produzivsi utakmicu za pet minuta a nije bilo razloga za vise od tri.Cak i faul je bio pre od Marina jer je visoko podigao nogu.
@Kompetentan
Ne bih imao sta da dodam. Svi vec sve znamo. Meni su jos najinteresantniji ovi rupasi koji se jos kao prave da im nije jasno!
Прикажи још одговора
sumider moder
Nesme niko ni da pisne!Nisam siguran ni dali smete da objavite ovaj komentar.
Lojko Šavranac
Bravo

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.