Почетна / Фудбал / Супер лига

Преокрет Јавора и Пролетера, Раднички убедљив

У Нишу, Раднички је убедљиво савладао Напредак 4:1, уз два гола првог стрелца лиге Стефана Михајловића
ФОТО: БЕТА

Фудбалери Радничког, Вождовца, Пролетера, Јавора и Спартака остварили су победе у последњим утакмицама 12. кола Суперлиге Србије.

У Нишу, Раднички је убедљиво савладао Напредак 4:1, уз два гола првог стрелца лиге Стефана Михајловића, Спартак је у војвођанском дербију надиграо Инђију 3:0 захваљујући двоструком стрелцу Николи Срећковићу, док је Вождовац био сигуран против Мачве 2:0.

После преокрета славили су Пролетер у Новом Саду над Радником 2:1 и Јавор над ТСЦ-ом 3:2.

Фудбалери Младости изненадили су Партизан победом 1:0 у Лучанима, голом Лазара Јовановића у 77. минуту.

Резултати и стрелци комплетног кола:

Чукарички – Војводина 0:0

Црвена звезда – Рад 3:1 (Павков 6, Марин 38. пенал, Гобељић 78 – Перендија 68. пенал)

Младост – Партизан 1:0 (Јовановић 78)

Вождовац – Мачва 2:0 (Девић 27, Хајдин 87)

Јавор – ТСЦ 3:2 (Крнић 23, Кувељић 60, Маричић 86 – Грабеж 11, Милићевић 41)

Пролетер – Радник 2:1 (Леандро 19, Милосављев 25 – Бојић 13)

Раднички – Напредак 4:1 (Хаскић 7, Михајловић 16, 36, Јирка 87 – Којић 83)

Спартак – Инђија 3:0 (Срећковић 2, 36, Текијашки 74)

Табела: Црвена звезда 30 бодова, Војводина 26, Чукарички 26, ТСЦ 24, Партизан 23, Раднички 22, Вождовац 20, Младост 15, Спартак 15, Пролетер 15, Јавор 12, Напредак 11, Радник 11, Инђија 7, Рад 7, Мачва 3.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zvezda
Jel vise ne polove bodove pa da partizanu daju jos malo nade.
Alex
Dobar mec u Ivanjici. Otvorena utakmica,dosta sansi na obe strane....Inace,Svaka cast golmanu Javora Lazovicu,dugo osporavan jer je sin potpredsednika kluba..Brani feneonalno u zadnje vreme,iako Javor prima nesto veci broj golova,zapalo mi je za oko da njegove odbrane zasluzuju paznju. Maricic Dolazi do izrazaja isto. Lep tim Javora,lepo deluje,samo fali po jedan dobar stabilni stoper i spic napadac da daje golove. Ostalo,mlad tim pun snage. I Tsc dobar , isto pohvala. Ali ovde bolje odneo je 3 boda za taj gol.
Žile
A da nije pecednik zajednice možda namestijo utakmicu u ivanjici?
Dragance
Naravno da nije! Imao je TSC sanse za pobedu,pogledajte snimak,odlican mec. 3.gol Javora cist,u trenutku dodavanja lopte od strane Kubeljica igrac koji daje gol u samoj liniji. Bas dobar mec,nema tu trunke sumnje. Poz

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.