Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан се извинио због недоласка Сава Милошевића на конференцију

Из Хумске су црно-белима доставили кратко саопштење: повод – одлука тренера Сава Милошевића да се не појави на конференцији за штампу после утакмице са Чукаричким
ФОТО: Н. Неговановић

Партизан се извињава свим представницима медија који су присуствовали утакмици 15. кола Линглонг лиге, на којој се услед буре емоција по завршетку исте на конфереренцији за штампу није појавио шеф стручног штаба Саво Милошевић. Господин Милошевић са својим сарадницима и првим тимом ФК Партизан наставља и даље борбу ка највишим циљевима и пласману у лиги - пише у саопштењу црно-белих.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Profa sa Brda
A što makar nije poslao svoje asistente? Neće ni oni? E, pa sad... Propisi se znaju. A propisi su propisi. FSS, na vama je sledeći korak.
Radan
Umesto izvinjenja, Vazura je trebao da trazi snimak od Arene, kada je postignut drugi gol Cukarickog, da vidi javnost je li bio ofsajd, ili ne. Jer u direktnom prenosu nije bilo moguce videti usporeno, je li bila nedozvoljena situacija ili ne. I nije im to prvi put. Na utakmici sa MU, takodje ni jednom nisu prikazali usporeno situaciju kada je sutirao Natko, a po njegovom misljenju lopta pogodila u ruku protivnickog igraca u sesnaestercu. Ako nista nije sporno, dajte snimke da narod vidi. Ali po cim se kriju, imamo pravo da sumnjamo.
Dule "Grobar"
Sto bi dolazio na konferenciju za medije kada nema sta da kaze? Igra "Partizana" je KATASTROFALNA!!!
Pigeon
Savo je trener pocetnik, vrlo je emotivan, ali svoje profesionalne obaveze mora da izvrsava. Mora da se navikava na neprijatne situacije, kao i one druge, jer samo tako moze da postane veliko trenersko ime. Mada i treneri sa "debelim" CV ponekad naprave po neki gaf.
zero @ pigeon
Moras da budes jasniji. Zar treba zrtvovati klub da bi Milosevic postao trener, ili je Partrizanu potreban ozbiljan trener sto Milosevic nije?
Hahaha
Smrzao se na -10
Karlo Veliki
Bilo je vreme da Milosevic ode. To je najbolji nacin da se tim protrese, slabici odstrane i krene napred. Ovako, prolongirano je ono sto ce se uskoro desiti, a Partizan propustio jos jednu sansu da na vreme pocne da se iz korena menja. Poslednja sansa je pauza. Ova sezona je izgubljena a vodice bitku za 3 ili 4 poziciju. Normalna Uprava sa ovakvim saznanjem ne ide na prodaju Pavlovica, Stevanovica ili nekog drugog mladjeg, koji su kicma buducnosti, vec ciscenjem skupocenih a neupotrebljivih Ilievih investicija. Da ne bi potonuo poput CZ, jer iza njega nece stati drzava, Partizan mora odmah da skloni vrh, bez obzira na to ko ga je doveo, i vrati one sto imaju kapitala ili jake veze sa kapitalom ali i strucne ljude. Vreme za Vucelice i Vazure je isteklo. Milosevic jos ima sanse da ostane u Partizanu ali i on se jeftino prodao braneci Vucelu i Vazuru, kao nekad Toleta. Ocito je da je Savo licnost koja je proputovala svet, procitala malo znacajnih knjiga ali i zeljna da se u sve mesa.
@ Pigeon
Nisi jasan. Covek izbacuje cinjenice i njima aanalizira situaciju.
Karlo Veliki @ pigeon
Cinjenice nisu floskule. Ako pratis, a pratris, odavno sam protiv ove Uprave ne zbog Uprave vec Partizana. Konkretno, neko je protiv dolaska hokejasa Jovanovica i "Fratela" Popovica u Partizan. Taj neko su oni koji su doveli Vucelica i kompaniju. Sto se Milosevica tice on je produkcija Uprave. Milosevic je pocetnik a klubu ne trebaju treneri naivci. U poslednje tri utakmice tri poraza. Sve na isti nacin, sto znaci da je trener limitiran. Ko umesto Milosevica ? Ako se hoce, moze se vratiti Nikolic, ali nije jedini. Nego, daj da cujemo imas li ti neku ideju.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.