Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић: Моје најслабије тренерско издање у Хумској

Тренер Војводине Ненад Лалатовић рекао је да је Партизан заслужено победио и да је пораз од 4:0 његово најслабије издање као тренера у Хумској
ФОТО: В. Марковић

Нисмо ушли у утакмицу онако како сам очекивао. Посебно ми је криво за онај пенал, али то не умањује Партизан. Апсолутно је заслужено победио. Немам шта да замерим играчима, Партизан је данас био бољи и квалитетнији, посебно у дуел игри. Нас ту нигде није било. После првог гола екипа је пала, али у последње две утакмице не играмо на нивоу на ком можемо – рекао је Лалатовић новинарима после меча.

Он је истакао и да нема велику ротацију играча, као и да је ово тим који је прошле сезоне био девети.

Кад би се завршила полусезона, ми бисмо били трећи. Задовољан сам са тиме колико смо бодова освојили. Наравно да нисам задовољан кад се овако изгуби од Партизана. Колико год сам пута био овде, ово је моје најслабије изадње. И моје као тренера и екипе коју водим на стадиону Партизана. Да би сте победили Партизан, Звезду морате да имате јаку дуел игру, а ми смо их пустили да играју. Имају феноменалне играче и тешко ко у Србији може да им парира. Партизан и Звезда имају одличне фондове играча, посебно страних играча. Сума, Садик, Натхо, Асано... Стварно праве огромну разлику – закључио је Лалатовић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gropn III
najslabije ? ajd, zakuni se ...
zero
Sadika je stvarno trebalo istrpeti, i to polako daje rezultate. Nadam se da ce vec na polusezoni vredeti kao Gomes. Milosevic nepotrebno trpi Stojketa, Miletica, Asana i Tosica.
Zole
Sadik je dobar igrac ali nije golgeter, i ne mozes se na njega osloniti kada su tvrde utakmice, primer su ti Lucani i Cukaricki, gde smo direktno zbog njegovih promasaja ostali bez 6 bodova. Mozda bi sad jos bili u trci za titulu da je na tim utakmicama da samo po jedan gol. Na utakmicama gde cemo imati maksimum 4-5 ozbiljnih sansi, potreban je bolji realizator od Sadika. Pa decko jednostavno nije sposoban da ubaci loptu u gol, zaobidje golmana i onda pogodi stativu umesto praznog gola, to mu se desilo vec par puta u sezoni, o cemu dalje pricati? Sut ima kao dete od 7 godina, doda loptu golmanu, jedva se dokotrlja do njega. Usere ga par dobrih utakmica kao juce, protiv Astane itd... ali, suludo bi bilo otkupiti njegov ugovor od 1.6 miliona evra, ni u ludilu. Na zimu da se dovede provereni strani spic, Sadik samo kao rezerva da ostane
Grada
Zasto Asana,to je odlican igrac,Miletic ocigledno ne moze na beku,decko je stoper.Tosic i Stojkovic nisu vise za ozbiljno takmicenje a uzimaju velike pare,mogli smo imati za te pare 2 mlada argentinca odlicnih kvaliteta.
pfc
Ijesi sad mnogo tužan zbog toga?! Činjenica je da ti ovo jeste najslabije izdanje uopšteno protiv Partizana. Ali ja bih te pitao da li si ikad u životu imao dobro izdanje protiv Zvezde? Protiv Zvezde su ti sva izdanja najlošija (kao danas protiv Partizana)! Lepo je neko primetio da si Zvezdi više bodova doneo kao trener protivničkih ekipa, nego kao trener Zvezde!!!
Labud
Baš tako. Nijednom nije napujdao ekipu da ovako bije Zvezdine igrače. Kulov koji ni u Evropi nije nikakve bodove osvojio.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.