Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан против отписане Инђије, Милошевић најављује „мучење” (16,30, САСТАВИ)

Реч о Инђији, па две о Манчестер јунајтеду – вокабулар тренера Партизана Сава Милошевића у пост фестуму гостовања на „Олд Трафорду” и у предвечерје дуела са зелено-белима из сремске равнице
ФОТО: М. Спасојевић / penal.rs
Партизан – Инђија (недеља 16,30)
Стадион Партизана. Судија: Милан Илић. Помоћници: Ивица Стојановић, Оливер Петровић.
ПАРТИЗАН: Кљајић, Милетић, Остојић, С. Павловић, Брежанчић, Здјелар, Натхо, Ф. Стевановић, Сума, Асано, Садик.
ИНЂИЈА: Прековић, Димитријевић, Рогач, Видић, М. Илић, М. Јањић, Јовановић, Бјеличић, Бањац, Милосављев, Бастајић.

 

Ако би се и бод против Црвених ђавола у оквиру Лиге Европе подвео под – сензацију, три код куће у мечу са претпоследњим тимом у српској елити носе префикс – обавезни. Отуд...

Добро је да се ова прича с Манчестером завршила. Чекао сам то, на неки начин, из психолошких разлога, да избришемо коначно из глава ту утакмицу и посветимо се реалнијим, битнијим... у Супер лиги – започео је излагање увек отворени Саво Милошевић.

И, тотално „оголио” Партизанов „моментум”:

Чека нас још једно мучење, пре свега физичко. У изузетно смо тешком стању, не знам колико ћемо да успемо да опоравимо играче, међутим, мораћемо да пронађемо снагу. Причали смо и раније да смо имали проблема после европских испита, пробаћемо да добијемо меч.

Парни ваљак је на премијери, упркос минималцу, сигурним кораком протутњао кроз равни Срем, међутим, Инђија се, потом, пробудила, без обзира на незавидан положај на табели „дебело” намучила Црвену звезду, Чукарички...

Ако се сећате, казао сам и у јулу да Инђија игра добро, промовише другачији стил од већине екипа у лиги, формирани су тако да играју фудбал. Е, то ми се допада, увек сам за такву причу. Упозоравао сам да ће многима на направе проблем, потврдило се. Имали су несрећу у неким мечевима са судијским неправдама, играчки - заслужили су више бодова. Инђија не одустаје до последњег минута! Ако желимо добар резултат, морамо да имамо озбиљан улаз у игру и приступ. Поготово сад, кад физички нисмо на највишем нивоу.

И Милошевић је на тесту: како убедити играче да се са „Олд Трафорда” прешалтају на Супер лигу?

Пробаћемо. Том темом се бавимо месецима. Против Чукаричког смо дошли до неке доње тачке. Колико је лоше, толико је и добро што се то догодило, касније - имали смо реакцију. Пробаћу да подсетим играче и на претходна искуства после Лиге Европе. Грешке у фудбалу представљају неминовност, али не смемо да будемо наивни и да их понављамо, у том случају - испали бисмо глупи. Не желимо.

Незгоднији тренутак за гостовање Партизану, Инђија није могла ни да наслути. Серија лоших резултата полако узима данак, али светла тачка је приказана игра.

Зелено-бели и те како парирају ривалима, али изостаје кључна ствар која кроји табелу – бодови. Нулти учинак у десет узастопних мечева никако не дају разлога за оптимизам, поготово не пред дуел са „парним ваљком”, те је шеф струке Александар Јањић умерен у коментару.

Данашњи меч је идеална прилика да видимо где смо у односу на играче, који играју Лигу Европе. На окршај с Партизаном гледамо као на празник фудбала и потрудићемо се да на прави начин промовишемо клуб и екипу.

Кад је реч о противнику загонетки и недоумица нема. Јавности је добро познато какав стил игре преферирају црно-бели, те је експедицији Инђије јасно с ким има посла.

Партизан је велики клуб, који има одличну екипу, добру хемију... Пред нама је утакмица која ће у исто време бити лепа и захтевна. Потрудићемо се  да урадимо све што је до нас да се што репрезентативније покажемо у таквом друштву.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dokle Kume
Dobro će biti . Odbrana i golman su svakako za remont.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.