Почетна / Фудбал / Супер лига

Милошевић: Логично је да немамо тај адреналин и енергију као у Манчестеру (ВИДЕО)

Тренер Партизана Саво Милошевић био је задовољан после победе свог тима против Инђије у 16. колу Суперлиге
ФОТО: И. Веселинов

Црно-бели у Хумској славили су са 3:0, а тријумф је остао у сенци повреде Александра Шћекића, који је био стрелац другог гола.

Први пут да идемо на одмор, а да будемо задовољни. Честитам момцима на победи, остаје жал за повредом Шћекића. Коштала нас је ова победа баш скупо. Колено је у питању, у окрету се повредио, није ударац. Сам се повредио – рекао је Милошевић новинарима после меча.

Црно-бели су касније саопштили да повреда Шћекића није теже природе и да му је стављена мека мобилизација и упућен је на лечење у клуб. Милошевић се потом осврнуо и на издање свог тима.

Имали смо добар однос од почетка. Видело се и логично је, да немамо тај адреналин и ту енергију као у Манчестеру. Момци су све надокнадили на терену. Поновили се оно што смо знали, да када на време постигнемо гол, релативно лако приведемо утакмицу крају. То је кључ – казао је он.

Трећи гол на мечу постигао је Такума Асано са пенала, што му је први гол у Суперлиги, а Милошевић је похвалио Сејдубу Суму што је извођење пенала препустио Јапанцу.

Драго ми је и због Асана. Данас му је и рођендан, честитали смо му већ. Похвалио бих и поступак Суме. То су ствари које нам требају да бисмо наставили да градимо озбиљан тим – закључио је Милошевић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
Pričati o uspesima u Evopi pa to je smesno, gde sudije na svakoj utakmici poguraju Milosevica sa barem jednim poklonjenim penalom, koji bi u ozbiljnim evropskim zemljama bio material za sudsku krivičnu odgovornost, je zaista smešno! Kakve su bile utakmice Partizana protiv Vozdovca,Mladosti, Cukarickog, Napredka?! Te utakmice su više ličile na sportsku satiru i parodiju! Što nam Cukaricki pokazao kakav je stručnjak , nego ga je trener-početnik razbio. Igrače koje ima Partizan bi mogao voditi i mali Perica i tada bi smo lepše igrali. Rasterao je gledaoce iz Humske .Milosevicu odlazi .Mozes samo da pobedis kada ti Vucelic nas predsednik zatvori utakmicu.
Hmm
A koje to gledaoce u Humskoj? Sta više, čini mi se da sam viđao više navijača do sada na istoku i na zapadu, nego što je bilo poslednjih sezona (ne računajući frakcije). Mene iskreno malo iznenadjuje sve slabija poseta kod cigana, i dalje imaju vise nego mi, ali pre je ta razlika bila mnogo veća. Oni su pre (max 5 god unazad) oko 10 hiljada imali a mi negde oko 4-5, trenutno oni nisu ni blizu 10 a mi daj bože i 3 da imamo. To pokazuje trend da se sve manje ide na stadione. Zbog čega? Pa tu svako ima svoju teoriju :) Sto se tiče trenera Miloševića, pustite vi njega neka radi, ti porazi i nerešeni ishodi su u svakoj ligi sastavni deo fudbala, samo kod nas nažalost nije tako. Tabela nije realna, jer da jeste, ne bi ni mi a ni cigani bili prvi trenutno. Za razliku od Djukića on ne uništava ekipu ni fizički ni psihički. I ja sam za to da se ne uči na našem Partizanu, ali ako je već tu i toliko se trudi onda daj da istrpimo. Trpeli smo i gore i više.
Muslula i po neki sampinjon
Bravo, pravo u centar, pogledaj utakmice protiv Indjije, Rada, Radnika iz Surdulice, Radnickog iz Nisa, Tsc-a pa pricaj kako tvoj omiljeni tim u crvenim pobedjuje pomocu Zvezdanaesterca!
Прикажи још одговора
komedija sa vama
Jel ste sleteli?
komedija sa udbasima
Jesmo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.