Почетна / Фудбал / Супер лига

Звездине примедбе на офсајде, у три случаја (ФОТО)

Доставили су из Црвене звезде фотографије замрзнуте слике у три ситуције кад је Ђуричић сигнализирао офсајд
ФОТО: Принтскрин/ТВ О2

Из Црвене звезде су имали велике примедбе на суђење. Сматрају да их је у три ситуције оштетио помоћник Марко Ђуричић. Посебно кад је подигао заставицу и поништен је тада гол Боаћија.

Коментари40
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pepe iz New Yorka
Hajde da Budemo Iskreni ,volim C Zvezdu ali ovako kako igraju pa uopste nije mi Jasno ,Zbog cega se Ceka 6-7 Meseci da Igrac ugjie u Formu .ima nih koji uopste ne Zasluzjiu da se Nagjie na Marakani ..Pa ipak je Ovo C Zvezda ,koja po Reputaciji ,bi trebalo Sem mozda Dva tri Tima da Uvek Pobede najmanjie sa 4-5 gola Razlike ..Dajte molim vas ,nesto treba uraditi ..Hvala ..
Pera
Na poslednjoj slici igrač u crvenom skače iznad igrača u belom, pri tom ga očigledno gura na dole, a niko nije okarakterisao kao faul, nego ofsajd. Ne zna se ko je gori.
Pigeon
Sva tri ofsajda! Prvi, samo je vas igrac u 16m, drugi, baca glavom ispred svih (glava se vazi za ofsajd), treci, vas igrac za pola koraka ispred...A da je VAR-a, ne bi ni bio problema, zar ne!? Pa izgubite bod i odmah hajka na sudije! I onda kao, ma vi ne vrsite pritisak...Koja zgadija!
gost
za gospodu koja komentarise da je ofsajd u situaciji kod ponistenog gola gleda se da li je Boaci bio ispred LOPTE sto ovde nije slucaj jer se vidi da je malo iza lopte u najgorem slucaju u liniji tako da je ponisten cist gol
domaći
hahahahahahahahahahahahahaha...gol nije priznat da bi bio poništen....
dejan
Zvezda je ostecena u sve tri situacije, sudijske greske se desavaju svuda problem bi bilo da je namerno ovo signalizirao sto je mozda ovde i slucaj jer isti covek tri puta pravi istu gresku, ne treba zaboraviti da je Zvezdi u preposlednjem derbiju ponisten gol Bena zbog nepostojeceg ofsajda a u poslednjem derbiju zbog nepostojeceg faula
Vanja Grubač
Ben i Boaći isto namerno nisu hteli da daju gol jer su instruirani od Partizana

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.