Почетна / Фудбал / Супер лига

Косановић одвео играче на мини припреме у Брзеће: Бићемо конкурентни у борби за Европу

Фудбалери Радничког из Ниша отпутовали су у Брзеће, где ће до краја недеље боравити на мини припремама за наставак сезоне
ФОТО: М. Ивановић

"У Брзеће сам повео све играче, тренираћемо два пута дневно, а у Ниш се враћамо у петак поподне, где ћемо наставити да се спремамо за утакмицу са Црвеном звездом и оно што следи касније.  Веома је битно да нам позиције које воде у Европу нису далеко. Уколико се консолидујемо и вежемо неколико победа, опет ћемо бити равноправни у борби за излазак на међународну сцену, што је свакако наш основни циљ ове сезоне", рекао је тренер Милорад Косановић.

Раднички у суботу није одиграо утакмицу 16. кола Супер лиге Србије против Пролетера у Новом Саду због тога што је стомачни вирус погодио 12 његових првотимаца.

Баш из тог разлога је и донета одлука да се оде на планину како би се екипа регенерисала пред згуснут распоре у финишу јесењег дела сезоне.

"Ситуација је много боља него пре два дана. Први пут у каријери сам се сусрео са оваквим вирусом који је захватио готово цео тим. Одлучили смо да је у овом тренутку најбоље решење за нас да пет дана проведемо у Брзећу. Рековалесцентима ће пријати планински ваздух, убрзаће им опоравак од вируса, а имаћемо и потребан мир како би се што боље припремили за тешке мечеве који нас чекају", додао је он.

Раднички ће наредни меч у Супер лиги играти против Црвене звезде 22. или 23. новембра на стадиону Чаир.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zapad
Samo bez veze trosite pare....dok su ti Haskic,Bondarenko i Caki na klupi nista nema od rezultata.....oni jedini znaju da igraju fudbal ovi ostali nisu ni za Malosiste

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.