Почетна / Фудбал / Супер лига

Зоран Тошић за Журнал: Нема предаје!

Радимо све што је у нашој моћи да првенство буде занимљивије – истиче крилни нападач Парног ваљка
ФОТО: И. Веселинов

Бам – гол, бам – (полу)асистенција, Бамби! Печат Партизановом тријумфу против Инђије, мелему на рану из Манчестера, ударио је Зоран Тошић, судећи по чињеници да је мрежу зелено-белих затресао и на првенственој премијери, очито - стрептомицин за тим из сремске равнице.

При подвученој црти, централна фигура меча – кадар да прецизним хицем откључа сеф гостију и сјајно изведеним корнером, уз благу помоћ Страхиње Павловића, избаци у гро-план Александра Шћекића.

Драго ми је због гола, имао сам мало тежи период иза себе, екипа, такође, неколико лоших утакмица у лиги. Сигурна победа, пуно ми је срце, егзекуције и асистенције, као офанзивном играчу, од великог су ми значаја. Уживам кад помогнем – ставља колектив на „чело” приоритета Зоран Тошић.

Све је кренуло по добром кад сте акцију Умара Садика и Такуме Асана зачинили „стрелом” у срце Инђије?

Кад постигнемо рано гол, публика и ми се смиримо, мирније играмо. Добро је кад противнику одмах ставимо до знања да смо главни на терену и да све зависи од нас. У дуелу са Инђијом, на срећу, тако је и било. Зелено-бели нису имали неке посебне шансе, иако смо били уморни од гостовања Манчестеру. Драго ми је што идемо на одмор с победом.

И са минус осам у односу на вечитог ривала?

Драго ми је што смо успели бар мало да се приближимо. Радимо све што је у нашој моћи да првенство буде занимљивије. Не предајемо се!

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Partizan u svom sastavu ima veci broj laganih, nedovoljno brzih i u godinama igraca poput Tosica, Sume i Netka.Tosic i jos jedan od njih moraju da odu da se napravio prostor L. Pavlovicu. Vec sada roster se mora resiti Stojkovica, Miletica, Urosevica, Scekica, Smiljanica, Vulicevica, Gigica i jos nekih, uz dovodjenje golmana(Svilar ili Radunovic), desni bek, zadnji vezni poput Evertona, i spic(Dumbija).Po prvi put napominjem da u FKP skoli postoji vrlo jaka "peta kolona" Uprave uz koju je i grupa menadzera koji selektiraju igrace i veliki broj vrlo talentovanih svojim kanalima "likvidiraju" pustanjem ili prodajom kao "nedovoljno perspektivnim". Bez privatizacije nema perspektive, a to je i nacin da se mafija drzava izbaci iz sporta. Sto se tice meceva sa AZ Alkmar i Astana, mozda pobeda i eventualno remi u Holandiji. Titulu CZ nece lako pustiti pa se treba fokusirati na izgradnji modernog tima gde dominiraju brzi, snazni i izdrzljivi.
dejavu
Tosic dosta oscilira,ali kad igra dobro,on je taj koji resava utakmicu.Inace je sam podvukao pre pocetka sezone da ne moze vise da igra svaku utakmicu na najvisem nivou, tu je mislio na godine i istrosenost tela, i da zato treba dovesti pojacanja kako bi se i on vise rasteretio na terenu. Ali Partizan nije doveo dovoljno dobrih igraca, barem ne za proklamovane ciljeve.Vec je vreme razmisljati o SLEDECOJ sezoni,kada stvari mogu da se postave na svoje mesto. Zvezda je sa Milojevicem dosegla svoj plafon.Otuda "svemirci" i "vanzemaljci" u njegovim pricama. Sreca je pocela da okrece ledja,taj dupli blok vise ne funkcionise,a drugo ni ne ume. Milosevic hvala bogu nije limitiran,i zasluzuje dugorocnu podrsku.Ali samo uz uslov da uci brze na svojim brljotinama i gleda malo vise unapred.Jer januar koji sledi je KLJUCAN u pripremi tima.Treba odluciti u vezi Sume,Sadika,novog spica, stopera, bekova.Moze li se izvuci od Pavlovica dovoljno da drugi ne moraju na dobos? Puno posla, a vreme vec curi.
bambi
idi molim te iz partizana ljubi te majka
Grobar 007
Iskreno mislim da si Partizanu potreban, ali kao rezervni igrač. Daleko si ti od savremenog fudbala i velika je šteta da na mestu na kome ti igraš mnogo veću šansu ne dobije naprimer Lutovac ili neki drugi mladi igrač iz partizanove škole. Siguran sam da bi njihov učinak bio veći. Jedino ih je potrebno malo istrpeti i dozvoliti poneki pad u igri. Ti Tošiću u kontinuitetu igraš loše.
Ranko
Budimo realni, bice jako tesko. Propustili smo priliku da pobedimo Alkmar u BG i to nam se sada vraca. Kao i da remiziramo sa Mancesterom. Imali smo dve ogromne sanse. Na takvim utakmicama to mora da se iskoristi. Mancester je klasa za sve i nadam se da ce to pokazati i protiv Holandjana. Mi, sa druge strane, imamo imperativ pobede tamo, a to nece biti jednostavno. Oni su dobra ekipa i u toj utakmici ne moraju da jure rezultat. Jedino da nam se posreci da povedemo. To bi onda bila druga prica. Videcemo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.