Почетна / Фудбал / Супер лига

Ивањичани зауставили Звезду, желе и Партизан у Хумској

Пауза у првенству добро је дошла Ивањичанима да се после турбулентног дуела са Црвеном звездом добро одморе и прикупе снагу за нови окршај

Пред Јавором је дуел са Партизаном али у табору „белих” мирно се очекује овај дуел. Стручни штаб радује податак да су коначно сви играчи на располагању.

И Ненад Севић, који је дуже одсуствовао због повреде, почео је са радом и ускоро ће бити спреман за првенствене окршаје.

У првим колима, после паузе, Јавор има паклени распоред. После Звезде, на ред долази међ са Партизаном, а након тога у Ивањици гостује Раднички.

У неку руку, све су то фаворити у дуелу са Јавором, али Ивањичани не страхују већ спремно очекују ове утакмице са вером да могу поновити успех из претходног кола.

Видело се против Црвене звезде да смо спремни да се супротставимо сваком ривалу. Нема разлога да добру игру не пружимо и против црно-белих, без обзира што су фаворити у овом дуелу. Наш највећи адут је сјајна атмосфера у екипи. Сигуран сам да ће Партизан наићи на тврд орах и да ће се намучити да дође до победе – најављује жесток отпор фавориту Дино Долмагић.

И управо, после дуже повреде, повратак Долмагића осетио се у дуелу са Звездом. Бегови по десној страни задавали су муке црвено-белима.

Повреда је прошлост и на тренинзима чиним све да повратим снагу иу потпуности се посветим терену. Задовољан сам пруженим против Звезде, с обзиром на дужу паузу и сигуран сам да ће са сваком утакмицом бити све лакше и боље – истиче Долмагић.

У табору Ивањичана нема тензија пред гостовање у Хумској. Сви су свесни ко је Партизан и да ће требати много труда и знања да се упишу бодови.

Као што смо против Звезде ушли у меч свесни да немамо шта да изгубимо, тако ће бити и кад истрчимо на терен у Хумској. Борбено и храбро ући ћемо у меч и покушати да се супротставимо Партизану – категоричан је млади Мирослав Маричић.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sunce
Kaze lik siguran sam da ce se partizan namuciti da dodje do pobede. Znaci rezultat se vec zna.
plava cigra
Robin Hud zaista si LUD!
Marko
Smesni ovi iz Javora sa Partizanom je sredjeno kao i za kup,,, tatko i sin...da vam nebi sudije dobili bi tri komada,ovako je FS-Partizan umesto Javora odigrao mec...Zasto se pravite pametni a ispadate novinari glupi skupa sa Javorom i Partizanom...Zivi bili pa vidjeli....
Луциано
Јавор ће пасти . Утакмица год је у Холандији и дипломски Милошевића мада је он уласком у групну фазу направио добар резултат .теба покушати још један корак и у Холандији вратити оно што нисмо у Београду .морам да се осврнем на трансфер Павловића .почело је са Миленковић па са Марковићем и сад са Павловићем .штета што се низ прекинуо вероватно у школи партизана нема наредни талентовани штопер .јесте Милошевић довео дингу да настави низ али се овај није доказао .Ипак је афирмисао Стевановића и Павловића .зима мора бити надоградња тима за лето .ако већ тај Рајковић тренира требало би га ангажовати уместо Павловића . Треба продати суму натха ставити на његово место а за задњег везног треба покушати вратити јојића .треба довести још једног штопера уместо Остојића .што се тиче напада треба нам један играч који из никакве шансе даје гол који има њух који је лукава лисица намазаност .јер овако треба нам 10 шанси за један гол то је недопустиво .даље се надам опоравку марковића припреми фи
Živković
Javor je uvek bio partizanova filijala: Milović, Odita, Silva, Miletić.....
Da da
Onda je Zvezda Partizanova filijala. Stojković, Kleo, Đurovski!
Mo
Partizan je najjaci na celom svetu, nego ga svi kradu od sudija do kontrole leta!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.