Почетна / Фудбал / Супер лига

Милошевић: Јавор, па Алкмар, најбитнија утакмица за нас

Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да је густ распоред пред његовим тимом и да следи веома битна недеља, почев од сутрашњег дуела са Јавором
ФОТО: И. Веселинов

Пред нама је још један циклус утакмица у ритму четвртак-недеља. Надам се да смо навикли на њега. Свака пауза добро дође. Чека нас веома тешка утакмица са Јавором, а потом и Лига Европа и вероватно најбитнија утакмица за нас у ових шест месеци. Густ распоред и битна недеља за све нас у клубу – рекао је Милошевић на конференцији за новинаре.

Партизан ће у петак од 18 часова на свом стадиону играти против Јавора, у првој утакмици 17. кола Супер лиге Србије. Кад је реч о првенству, Милошевић је истакао да Партизан више нема право на грешку.

Играчи су свесни да смо много тога пропустили у првенству и да више немамо право на грешко. Није проблем изгубити, остварити лош резултат, али не смемо да дозвољавамо да то буде из индолентности. Надам се да смо те неке лекције успели да добро научимо и да се неће поновити – казао је Милошевић.

Додао је да су се сви играчи већ вратили са репрезентативне паузе и да је то најважније, а о њиховом стању ће моћи да каже нешто после тренинга. Позитивно је говорио о Јавору и истакао да његову екипу чека тешка утакмица.

Јавор је у успону форме, игра доста добро. Било нам је компликовано у Ивањици, кад смо имали много среће да добијемо. Играју опуштеније, самим тим и боље него на почетку првенства. Играју нападачки фудбал, растерећени су и њима је предстојећа утакмица за уживање. Утолико су још више опасни – рекао је Милошевић.

Партизан ће после Јавора играти у Лиги Европа са АЗ-ом у Алкмару утакмицу коју мора да победи ако жели у наредну фазу тог такмичења.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

samo cuj me
Savo ne brini , sudije su tvoje . Ako zaskripi tu je penaltizan
Miki-Gvelf
Kao Zvezda protiv Indjije? "Dva penala hocu ja, necu jedan, hocu dva"
777
Bice jedan penaltizan nemoj nista da brines.
savo glavonja
Zatvorena utakmica
Opusteno
Javor ima da se skloni to je vec sredjeno, nemoj nista da brines.
Marko Pavlović
Poraz od Javora i pobeda u Hagu.
Marko Pavlović
Pobeda nad Javorom i u Hagu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.