Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда жели Топића, председник Војводине: Немамо високу понуду

Војислав Гајић, председник Војводине, у интервјуу за клупски сајт, уверава да ће Мирко Топић остати у редовима Новосађана и после јануара
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Топић је пројекат клуба за пролеће, многи европски клубови се интересују за њега, али да би почетком 2020. променио средину морали бисмо да добијемо изузетно високу понуду. Оне које смо добили до сада нисмо разматрали, он има уговор до јуна 2021. и понудићемо му продужетак сарадње до 2025. године – казао је Гајић.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Nećemo Topića.
Cirkus „Medrano“
Lakrdijaši iz Ljutice Bogdana, čvrsto rešili da unište karijere još ponekog mladog talentovanog fudbalera, dovodeći ih na svoju deponiju...
007
Bajati se pita za sve i neće da ga pusti ispod 5 m evra i to isključivo u inostranstvo..u AJAX kod DUĆE
008
nemas pojma. dve godine nista tacno nisi rekao....
misa tumbas
ma sta 5 milona ? za ovoga se otimaju svi ,nema da ga daju ispod 10 ni slucajno. Prijatelju da se nije pojavila ova ponuda zvezde ko jos bi pitao za njega ??
Zuk
Trazite 5 miliona i procenatod sledece prodaje pa ako vole nek izvole.Katai.Poletanovic,Pavkov,Pankov,Meleg, Babic i mnogi drugi prelaze iz Vojvodine za sicu,dosta bre.
Marko NS
Videli smo kako su prosli Ivanic,Pankov i Meleg u Zvezdi
sl
Ni jedan od njih nije dosao iz Vojvodine.
Прикажи још одговора
Sale
Ti se kao nešto pitaš?
Srbine
Tacka
drmr
Znas ti veoma dobro ko se pita.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.