Почетна / Фудбал / Супер лига

Стефановић: Победу посвећујем недавно преминулом оцу, великом навијачу Напретка

Напредак је голом Ескића у 95. минуту савладао (3:2) Партизан у Београду
ФОТО: В. Марковић

Тренутни тренер Напретка Иван Стефановић, опхрван емоцијама, једва је налазио речи после славља у Хумској:

- Велика победа за Напредак. После не знам тачно колико година савладали смо Партизан у Београду. Победу посвећујем недавно преминулом оцу, великом навијачу Напретка.

Потом је Стефановић резимирао меч:

- Прво полувреме смо одиграли добро и поред два примљена гола, постигли смо један и имали још две одличне шансе. На полувремену сам пуленима рекао да само наставе у истом стилу и да ће голови доћи. Партизан је кренуо јако у наставку, додао гас, трећим голом решили би све, али није им се дало. Вољом, ангажовањем, добром игром вратили смо се, постигли гол за 2:2, а онда је уз мало среће дошао и трећи у надокнади времена

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Decko iz Pepeljevca
Pazi sta pricas za Ivana Stefanovica, covek je izmislio fudbal. Pepeljevac je ponosan na tebe Peklja!!!
Još nešto
Ovaj trener Napretka kao da je pao iz vinograda, nalupeta se za sve pare...
Nebojša
Baš čovek rekao sve ispravno! Odličan motivator!
misa tumbas
bas...covek ne zna dve reci da sastavi I taj treba da bude na necijoj klupi !!!!!!
ZIX PA
Sve pohvale za sudiju utakmice, ovo se retko dogadja da nakon poraza Partizana ili Zvezde nema povika na sudjenje i greske u sudjenju utakmice, kao i o spornim odlukama. Ovo je potrebno srpskom fudbalu!!!
@gile
Kad vec o sudijama. Pa kod izjednacujuceg gola gostiju, nas igrac nije mogao da pridje lopti i da je izbije od sudije...Ali sudija je vazduh...ili vise nije, kako ono bese? A kako komentarises da arena ne ponavlja obaranje Odite u sesnaestercu tvoje mezimice, sto je onaj jadnik od sudije svirao nekakav ofsajd?
Gile
Prvi gol Partizana čist ofsajd, ali pošto ovi pobediše nekako, nema ni komentara...
voja
Kako neko moze da navija za partizan>?
reljakg
I da prvi gol niste dali iz ofsajda tesko sa biste pobedili
Bons
A ko to?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.