Почетна / Фудбал / Супер лига

Милутин Видосављевић: Нећемо се бранити против Звезде

Упркос поразу од Пролетера на Бановом брду кад се подвуче црта могу да буду задовољни оствареним у јесењем делу сезоне
ФОТО: Н. Неговановић

Губитак бодова у Новом Саду, коштао је Чукарички трећег места, које сада припада Партизану.

Међутим, када се утакмица почне без Доцића, Кајевића, Пушкарића, Богосавца и Ћирковића, онда би тешко до три бода дошли и много већи клубови од Чукаричког, без обзира на временске прилике и судијске одлуке.

Против ТСЦ-а, комбинација младости и искуства, дала је одличан резултат. Улазак Видосављевића и Кајевића показао се као пун погодак, јер је први био стрелац, а други асистент за победоносни гол.

Сваки бод ове јесени смо поштено и на терену зарадили. Од првог дана са новим шефом радимо квалитетно, успео је да уклопи млађе и старије играче на добар начин, атмосфера је одлична, зато смо ту где јесмо. Одиграли смо квалитетан фудбал у Европи, мало нам је среће недостајало за корак даље – истиче  Милутин Видосављевић.

Шта се десило у Новом Саду против Пролетера, изгубили сте од екипе која пре тога није имала победу шест утакмица?

Тежак терен, магла, хладноћа, све је то утицало на игру, мада како нама, тако и њима знам да ће многи рећи. Чини ми се да је првом голу Пролетера претходио фаул у нашу корист, док пенал није постојао. Онда је у другом полувремену пала магла, буквално  нисмо видели нашег голмана Петровића. Тешко је играти у таквим условима, Пролетер се боље снашао. Упркос свему изгледали смо у наставку добро на терену, само нам је недостајала завршница.

На Бановом брду одиграли сте одлично и годину сте завршили без пораза, шта се дешава на гостовањима?

Код куће играмо баш добар фудбал и ретко ко може да нам парира. У гостима као да се мало опустимо, али не знам зашто. Морамо ту да се поправимо у наставку првенства.

Били сте човек одлуке прошле недеље против ТСЦ-а, други гол ове сезоне?

После тог поготка против ТСЦ-а био сам толико срећан да нисам знао где се налазим, али то је заслуга целе екипе. Од старта другог полувремена сви заједно смо радили на преокрету. Мало нас је и срећа погледала у том мечу.

Остао је још меч са Црвеном звездом на Маракани, да ли је бод довољан за славље?

Нисмо још причали о Звезди, али оно што је сигурно наш стил игре се неће мењати ни на Маракани. Играли смо офанзивно против Партизана, верујем да ће тако бити и сада. Амбиције нам се не мењају, увек су исте, а мотив нам пред последњи овогодишњи меч не мањка. Да ли ћемо изгубити, освојити бод или три не знам, али знам да се нећемо бранити.

Можда голом на крају првенства можете да направите лепу увертиру за рођенданску забаву 21. децембра?

У фебруару сам још напунио 18 година, међутим, из породичних разлога морали смо славље да одложимо за децембар. Искрено, волео бих да годину пунолетства обележим поготком на највећем стадиону. То би било супер – закључио је Видосављевић, уз Каменовића, Величковића, Ђорђевића, Петровића, Шапића, изданак Чукине омладинске школе.    

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko Pavlović
Da se odbranite. Može i 0:0.
Željko Pavlović
Da se branite. Može i 0:0.
Kiba 85
Zasto bi se branili kada cete ih pustiti?
Zvezdaš RS
Da ne budu bezobrazni kao Napredak,Voždovac,Mladost Lučani ,,,,ahhhahhhhhhahhhhhaaaaa
zvezdas
Dogovorite se prvo sami sa sobom.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.