Почетна / Фудбал / Супер лига

Доцић: Покушаћемо да нападнемо Звезду

Доцић је навео да Звезда игра одлично у првенству, да има велики број квалитетних играча и да би могла да направи два сјајна тима, али је истакао да његова екипа неће мењати тактику
ФОТО: ФК Чукарички

Капитен фудбалера Чукаричког Марко Доцић рекао је данас да је Црвена звезда фаворит у предстојећој утакмици, али да ће његова екипа покушати да је нападне на стадиону "Рајко Митић".

- Знамо против кога играмо, знамо квалитете Црвене звезде, јасно је да су они фаворит у готово сваком мечу који у Супер лиги који играју пред домаћим навијачима. Али, наш тим краси јака енергија, показивали смо то кроз мечеве ове сезоне, неколико смо решавали у последњих 15 минута, неке добијали и после преокрета и резултатског минуса - рекао је Доцић за клупски сајт.

Фудбалери Чукаричког играју у недељу од 15 часова на гостујућем терену против Црвене звезде, одложену утакмицу шестог кола Супер лиге Србије.

Доцић је навео да Звезда игра одлично у првенству, да има велики број квалитетних играча и да би могла да направи два сјајна тима, али је истакао да његова екипа неће мењати тактику.

- Како год се буде одвијала утакмица, трудићемо се да нападамо. Држаћемо се истих принципа, без обзира на резултат. Имамо врло младу екипу, то видим као нашу предност. Пуни смо енергије, жељни мечева као што су они против вечитих ривала. Показали смо се против Партизана, желимо да у најлепшем светлу будемо и на стадиону Црвене звезде - рекао је он.

Упитан да ли Чукарички види шансу у умору фудбалера Звезде и њиховом емотивном пражњењу после елиминације из европских такмичења, Доцић је рекао да нико у екипи не размишља на тај начин.

- Већ сам поменуо да Звезда има довољан број играча, на пример Бен, Јевтовић, Јованчић и још неки нису ни играли у Атини. У нападу је избор такође велики, ту су Боаћи, Павков, Томане. На свакој позицији су врло добро попуњени, а сигуран сам да ће и они имати довољно мотива у последњем мечу пред својим навијачима. На нама је да се адекватно супротставимо.

У последњу утакмицу у полусезони Чукарички улази са четвртог места на табели и 40 бодова, а Црвена звезда са првог места и 52 бода.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Da se odbranite. Može i 0:0.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.