Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда против Чукаричког слави јесењу титулу (недеља, 15 часова, САСТАВИ)

Крај, нема више. Црвена звезда и Чукарички затварају данас, на стадиону „Рајко Митић”, незаборавну 2019. Годину
ФОТО: Н. Неговановић
Црвена звезда – Чукарички (недеља, 15 часова)
Стадион: „Рајко Митић”. Судија: Лазар Лукић. Горан Богићевић и Бојан Бановић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Милуновић, Дегенек, Гајић, Иванић, Петровић, Бен, Марин, Гарсија, Боаћи.
ЧУКАРИЧКИ: Петровић, Величковић, Шапић, Остојић, Каменовић, Доцић, Ковач, Ндиаје, Стојановић, Кајевић, Тедић.

 

Црвено-бели чувају лидерску позицију, Брђани вребају шансу за нови скок у врху табеле...

По резултатима, најбољи тренер Црвене звезде у 21. веку, Владан Милојевић, говорио је бираним речима о бившем клубу и данашњем ривалу, Чукаричком.

Одлично упућен у прилике на Бановом брду, где је стигао и до првог трофеја у тренерској каријери, имао је шта да каже у најави данашњег меча.

Дуел са Чукаричким је апсолутно дерби. Ривал стварно игра сјајно ове сезоне, у свим сегментима. Квалитетан спој искусних и младих играча, има добру хемију под вођством Аце Веселиновића. Код Чукаричког, има доста играча, који су стварно су преузели, да кажем терет, младих момака поред себе и то се види на терену и по резултатима. Добар траг, од старијих, оставили су Доцић, Кајевић, Стојановића, који нам је правио проблеме и прошле године.

Какав је ваш план?

Морамо да се спремимо на најбољи начин. Треба да одиграмо добру утакмицу, надам се пред великим бројем наших навијача. Мислим да ће акција довести велики број звездаша, волео бих да сезону са њима завршимо на најлепши начин.

У Чукаричког има занимљивих играча – Шапић, Видосављевић, Бирманчевић, можда и будућих звездаша?

Чукарички има плејаду младих, добрих, играча. Ове сезоне играју сјајно.  Има доста интересантих играча, за Звезду је све што добро, поготово из домаће лиге, интересантно. У сваком случају, има времена за то.

Бирманчевић се помиње као могуће појачање, изразио је жељу да дође на Маракану. Како ће дуел са Звездом на њега утицати да прикаже таленат и да се још једном препоручи?

Вељко Бирманчевић је добар играч, као и: Шапић, Ковач, Ђорђевић, Каменовић, Величковић, Шарић и Видосављевић. Ту децу знам из ранијег ангажмана у Чукаричком. Знам и како је са њима рађено. Талентовани су, играју за државне селекције. За нас је битно да видимо план и стратегију. После тога размишљаћемо о играчима. Наравно да ће све што је добро бити интересанто за нас. Не бих о именима, рано је да говоримо о томе.

Да ли од Доцића, који се „препоручује” Партизану, прети највећа опасност?

Није само Доцић опасан, ту је и Асмир Кајевић, незгодан и добар играч, такође, Лука Стојановић, Остојић, Пушкарић, Богосавац… Играју дуго заједно. Чукарички има комотитет због стратегије, дугорочно прави планове. Не треба заборавити ни малог Тедића, израстао је у јако доброг центарфора. Ако постоји екипа најбоље избалансирана у нашој лиги, што показују резултатима и континуитетом, то је Чукарички.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

plava cigra
Danas sudija Lukic polaze ispit iz POSTENJA.
sinisa
Polozio je.
Zvezdas
Srecno zvezdo!
Marko Pavlović
Napred Čuko
Željko Pavlović
Napred Zvezdo

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.