Почетна / Фудбал / Супер лига

Станковић добија мега појачање? Бане Ивановић у Звезди!

Бивши капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић на лето напустиће Зенит из Санкт Петербурга како би каријеру завршио у Црвеној звезди, преноси руска агенција "РИА Новости"
ФОТО: ЕПА/Анатолиј Малцев

Како се наводи, Зенит ће до јуна покушати да се реши великог броја странаца, а Ивановић је у групи играча којима неће бити понуђен нови уговор.

Зато би 36-годишњи дефанзивац могао да заврши каријеру у тиму великог пријатеља Дејана Станковића, новог тренера Црвене звезде, и бившег блиског саиграча у репрезентацији од кога је наследио капитенску траку.

Исто тако познато је да бивши ас Челсија гаји добар однос и са генералним директором ФК Црвена звезда Звезданом Терзићем, још из времена када су заједно били у ОФК Београду. Ивановић је управо надмашио рекорд Станковића по броју утакмица за "Орлове" (105/103).

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MX.
Ja sam ocekivao Van Dajka ili Megvajera!
Pigeon
Zar zaisra mislis da je Ivanovic zaboravio sta mu je radili vasa, rupaska kuhinja, ne bi li ga sprecili da postane rekorder po broju nastupa za reprezentaciju i to upravo u korist ovog nabedjenog, kvazi rekordera, koji bi sada trebalo da ga mu bude trener? Ako bi presao preko toga (a njemu pare vise zasta ne bi trebalo da su vazne) onda on nije nikakav covek!
radikalan potez
Dakle, dobijate na brzini.
srbijanac
Bane je mozda dobar igrac ali bio sada je star i prespor mozda bi svojim iskustvom i mogao nesto da pomogne ali u nasoj ligi a za LS nama treba brz bek naravno koji ume po potrebi da dribla i drzi loptu i ne samo na toj poziciji nego skoro na svim pozicijama nama trebaju takvi igraci ako zelimo nesto vise da uradimo u LS a zato treba i extra pojacanja
Zuk
Bane mi je bio omiljeni igrac ali ako dodje medju raspale mrzecu ga do bola.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.