Почетна / Фудбал / Супер лига

Збирна табела првенстава Србије: Звезда на плус 44 у односу на Партизан!

Уз вечите ривале само је још Војводина била суперлигаш у свим сезонама од 2006. године
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Црвена звезда је предност над Партизаном у збирној табели првенстава Србије повећала на 44 бода.

Црвено-бели су по завршетку прошле сезоне имали 33 „поена” вишка, а доминацијом протекле јесени обезбедили су челну позицију за неколико година.

Црно-бели су од 2006. откако се у шампионату боре само клубови из Србије осам пута били прваци, њихове комшије са Маракане пет, али због веће разлике у бодовима наш најтрофејнији клуб је доминантан у укупном скору.

Војводина се учврстила на трећем месту. Новосађани су повећали предност над Чукаричким са 268 на 270 бодова.

Лале су једине уз вечите ривале учествовале у свим првенствима наше земље и због тога су далеко испред осталих клубова.

Спартак ЖК и Рад су остали пети и шести, док се нишки Раднички пробио на седму позицију испред ОФК Београда...

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 25. децембар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари46
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Парастос фудбалу у земљи Србији
Докон поп и јариће крсти.
Tirke BSK u izjavi za Žurnal
Treba nam reosnovani BSK 2020. kao hleb, da se ima za koga navijati od strane nezatrovanog naroda, ako je još nekog ostalo a da nije teletabis.
Пеђа
А да рачунате мало бодове у Европи а не ово намештено првенство?!
RED STAR FOREVER
FK C.Zvezda je u svemu uspesnija od FK Partizan. Vise titula, vise pobeda u ligama u kojima smo zajedno nastupali,vise kupova,vise pobeda u derbiju,vise internacionalnih trofeja,vise polufinala, vise finala,vise pobeda na medjunarodnoj sceni, veci procenat pobeda i osvojenih bodova na medjuanerodnoj sceni, prva na tabeli velike cetvorke...znaci u svemu sto je relevantno zvezda je bolja. vi to znate i nikad ne mozete da prebolite i da priznate pa zato kukate izmisljate i optuzujete. Vi ste LOSI GUBITNICI a kad je Zvezda u pitanju VECITI ste GUBITNICI. Kujte vi i dalje izmisljene teorije zavere dok nasem muzeju blistaju pehari prvaka sveta i prvaka Evrope uz 30 titula, 24 kupa i 29 pobede vise u vecitom derbiju uz gol razliku +55 za nas...a kad smo kod namestanja: U EVROPI NEMA NAMESTANJA a tamo osim izgubljenog finala 66 niste vise nikad ni cetvrtfinale prosli dok Zvezda ima 4 finala (2 osvojena) i jos 5 polufinala...To je dokaz:TAMO GDE NIJE BILO NAMESTANJA PARTIZAN NIJE OSVOJIO NISTA!
@Partizan forever
Grdno se varas bar kad sam ja u pitanju...Vrlo postujem FK Partizan i cak su mi mnoge stvari kod FK Partizan simpaticne a neke su cak i na visem nivou nego u Zvezdi (npr Web stranica), smatram ga velikim klubom. Ne osporavam ni jedan uspeh i dajem mu za pravo da osvaja i titule i da ima medjunarodne uspehe a i da pobedi u derbiju. Ja pamtim nekadasnje rivalstvo koje je bilo i sportski i imalo zavidan nivo civilizovanosti i bio bih najsrecniji da se to i takvo rivalstvo vrati. Vidim da si ipak korektan a i ja sam. Mislim da je ogromna vecina navijaca oba kluba kao ti i ja ali zbog predrasuda i nekihstrahova mnogima je teskoda naprave prvi tajkorak prema fer i korektnom navijackim odnosom.
PARTIZAN FOREVER@@partizan forever
Covece,gde u mojim komentarima pronalazis da osporavam da je FKCZ veci od FKP? To je apsolutno fakticko stanje i ni jednog momenta ni u jednom mom komentaru to nisam ni pokusao da osporim. To sto vi imate problem kroz celu svoju istoriju da prihvatite da i neko drugi,u ovom slucaju Partizan ima pravo da osvoji titulu,bude bolji i postigne medjunarodni uspeh pored vas zivih je problem vaseg poimanja sporta. To sto mislite da samo vi postojite,pa svaki put kada izgubite derbi ili titulu proglasavate kradju i otimacinu je problem vaseg poimanja sporta. To sto nikada sportski ne umete da cestitate pobedu rivalu koji je u nekom momentu bolji od vas,vec pominjete Toleta,Marjanovica,Tadica,pored Krcuna,Miljanica,Dr Obradovica,Sajbera,Vucica,Kokeze,Terzica,Mrakica je opet problem vaseg poimanja sporta. Zato,nista ne treba da prebolim,jer sam neizmerno srecan sto ne navijam za takvo sportsko drustvo za koje ti navijas. Bez obzira na neosporno uspesniju fudbalsku sekciju od Partizanove. Pozdrav
Прикажи још одговора
007
momčilo pa jel malo što je kralj bio srpski a i to je bila naša zemlja i tri uskličnika bez znaka pitanja tačke ili zarea

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.