Почетна / Фудбал / Супер лига

НАГРАДА ЗА ДОБАР РАД У ТЕЛЕОПТИКУ - Нађу уговор још две године

Алберт Нађ и Игор Дуљај – у пројекцији Гробара велики ратници, кроз играчке каријере дефанзивни везисти репрезентативне референце
ФОТО: М. Ђорић

Телеоптиков сјајан фото финиш јесењег дела трке у оквиру Српске лиге Београд везан је за име главнокомандујућег – Алберта Нађа, наследника Жарка Лазетића и иницијатора препорода Партизанове филијале.

Отуд...

- Задовољни смо и тренером Телеоптика, Албертом Нађом, потписао је уговор на још две године – обелоданио је јуче на коктелу посвећеном крају 2019. Милош Вазура, генерални директор Парног ваљка.

Уз још једну опаску:

- Драго ми је што смо вратили Игора Дуљаја...

Подсећамо: Дуљај ће да ради с првотимцима, у стручном штабу Сава Милошевића, претходно – годинама је живео, играо фудбал и био тренер у Украјини.

Алберт Нађ и Игор Дуљај – у пројекцији Гробара велики ратници, кроз играчке каријере дефанзивни везисти репрезентативне референце.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Figaro
Nadj - pun pogodak.
Karlo Veliki
Duljaj i Nadj minulim radom u Partizanu i sadasnjim znanjem zasluzuju ugovore. Cinjenica da je danas sa Smiljanicem produen ugovor govori koliko je gnjila struktura FKP. Rec je o igracu koji vec 4-5 godina vegetira i trosi novac po splavovima, nesposoban da potrci 30 metara... Sada kao ozenjen trebaju mu primanja pa je iz drugarskih razloga potpomognut sa 25 000 evra mesecno...Ne mogu da potvrdim ali mi ovo lici na dogovor. Savo je zadrzao zemljaka Brezancica, a prihvatio Smiljanica, koga neko iz Uprave i Iliev podrzavaju. Brezancic slican Smiljanicu, kada su u pitanju pivo i... Sve u svemu zima u FKP je bogata. Pastrma u vidu prodaje Pavlovica se cereci. Kako? Izadjite na ANIMAL PLANET, tamo se vidi kada jednu veliku zivotinju cerece nekoliko razlicitih. Ali po redu. Prvo se nakrka Lav(VVV), pa onda po redu. Lesinari dodju zadnji..a onda se gladuje do naredne velike "pastrme". PS Savo bez Netka vredi koliko i FKP pre njega. Suma nije unapredio igru ali je pokazao ko jeste trener.
Željko Pavlović
Super.
Zuk
Nije mi jasno kako je Teleoptiku zabranjeno da igra Prvu Ligu Srbije a Graficaru nije.Dali je to isti recept kada je Partizan dominirao u kosarci i nije hteo ABA ligu a zvezda jeste i bilo po njenom.Kako se zvezda ugasila zbog ogromnih dugova i napravila gimnastiku,promenila ime u Zvezda Beograd kao novonastali klub oslobodjena obaveza koje je imala Crvena Zvezda i takmicila se pod novim imenom, nekoliko meseci i sada se povampirila i Crvena Zvezda Beograd se ugasila.Neka se oni zovu kako hoce i neka vrate drzavi ono sto su opljackali 50 miliona evra i kamate pa da bude sve regularno a ostali timovi ravnopravni.Slicno kao i u kosarci kada sest vezanih godina nije imala sanse za titulu, njeni celnici su izmislili plej off i plej aut i podelu bodova i u tome videli kakvu takvu sansu da osvoje titulu, nametnuli preko svojih u FSS ovu odluku.Sada kada su za vreme Vucica preorali budzet, osetili se snaznim hoce da ukinu taj prpois koji su sami doneli.Lopovski klub nema dzabe naziv cigani.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.