Почетна / Фудбал / Супер лига

Мркаић већ тренира са Војводином, у понедељак потписује уговор

Играо је Мркаић за Зрињски, Радник, Витез, Дрину (Зворник), претходно белоруски Гомел, Бежанију, БСК Борчу, Земун. Јесенас је на 19 мечева, у дресу ивањичког Јавора, постигао два гола, уз четири асистенције
ФОТО: В. Марковић

Момчило Мркаић, 29-годишњи, 192 центиметра високи центафор, који је у овом прелазном року велика жеља шефа стручног штаба Војводине Ненада Лалатовића, у суботу је у ФЦ „Вујадин Бошков” обавио први тренинг са новим клупским друговима.

Како смо обавештени, Мркаић ће у понедељак потписати уговор и тако и формано постати члан новосадског суперлигаша, чији играчи у недељу имају слободан дан. Мркаић, рођен у Требињу, годинама је градио каријеру у Премијер лиги Босне и Херцеговине.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Dok bajati i lalat dočekuju srpsku novu godinu na proleterovom igralištu ,uz pečenog vola mi čekamo pojačanja za Vojvodinu...a dok čekamo, Srećna nam nova godina 2020 i po staro slovenskom 7530 a meni rođendan.
007
Pa dovedi nekog iz Nigerije Eze će prevoditi pošto je za dve godine savladao srpski a Lalatu treba 40 da nauči početni engleski i pitaj Abua kao najbolji trener decenije Vojvodine da li on eli da se reaktivira i odigra bar pola g u Vojvodini kao igrač decenije u izboru navijača a uz perfektan srpski govori francuski,svahili engleski a i pomalo pravi kineski.
021
Ovaj je predlog zaista na mestu.
Živković
Opet Ćijina agencija dobro posluje, obeštećenje ne leže na račun kluba nego privatne agencije...
Oooo
Opet ivanjicke sveznalice Otvori rodjak i ti agenciju pa radi,al nemas ni za kafu u moravici
Gerga
Neka ide samo,u Javoru je glumeo zvezdu a realno po kvalitetu nije bio ni medju 5 igraca Javora.
Instat
Definitivno Javor je cudo srpskog fudbala. Svake godine naprave lep transfer I tako eto vec 27 godina elitnog fudbala u Ivanjici bez narodnih para. Ziveli...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.