Почетна / Фудбал / Супер лига

Боривоје Ристић се вратио на гол Радничког

- Кад сам одлучио да се вратим у Србију, нисам имао дилему који ће то клуб бити. Очекујем да у Радничком наставим тамо где сам стао прошле сезоне - рекао је Ристић
ФОТО: ФК Раднички

Раднички је добио још једно значајно појачање. Нови играч нишког тима је искусни голман Боривоје Ристић.

Ристић (36) је био незамењиви члан прве поставе Радничког прошле сезоне, у историјском походу на друго место у Суперлиги, гол Нишлија бранио је на 31 мечу. Протеклу полусезону провео је у грчком АЕЛ-у.

У досадашњој каријери бранио је и за Дубочицу, Металац, Севојно, Телеоптик, БАСК, Нови Пазар, Чукарички, Радник, Рудар из Велења и Пансераикос.

- У Радничком сам прошле сезоне имао најуспешнију сезону од када се бавим фудбалом. Отишао сам у Грчку како бих решио неке породичне ствари, али није испало тако, па сада осећам велико задовољство што сам се вратио у моју другу породицу - Раднички. Кад сам одлучио да се вратим у Србију, нисам имао дилему који ће то клуб бити. Очекујем да у Радничком наставим тамо где сам стао прошле сезоне – рекао је Ристић после промоције.

Истакао је да се променило се доста играча, и да од новајлија одлично познаје Пејовића и голмана Петровића

- Раднички је поново створио јаку екипу, имамо одличног тренера, имамо новог кондиционог тренера, са тренером голмана са већ радио годину дана. Створена је снажна селекција и сада је све на нама. Чекају нас тешке припреме и сматрам да ћемо од 15. фебруара бити спремни да одмах кренемо у позитивни низ и да се на пролеће поново докопамо Европе.

Раднички ће до 24. јануара тренирати у Нишу, а онда се сели у Белек где ће остати 15 дана и обавити главни део припрема пред пролећни део сезоне.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MerakLija
E, baš si nas usrećio... Čika Mišo, da nazdravimo?!
Stefanidis
Druze, ti mozes samo braniti u Radnickom i to pod znakom pitanja, gori golman posetio grcke terene nije od kako pamtim i pratim fudbal,daleko si ti od golmana. Penzija uzivaj u sobama koje imas u paraliji i spasio si buduce klubove.
trecepozivac
Jedna od retkih normalnih vesti iz naseg kluba. Dobro dosao!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.